Nem fizet a nővérem , mit tegyek?
91, oké, kérdező, értem, hogy másik nickről próbálkozol...
csak elég átlátszó.
Áruld már el, amikor láttad nála a gépet, miért nem vetted el tőle? hagytad, hogy letegye a földre, majd ráugorjon. Ott voltál, hiszen állítólag tudod, hogy térddel beleugrott, mégsem csináltál semmit. Miért?
ÉS mennyire röhögtek a rendőrök, mikor ezzel beállítottál?
94-es.Nem a földön ugrott rá, hanem a kanapéra tette le és úgy.Az ipadet oda adtam neki játszani, direkt letöltöttem egy játékot, mert nagyon szerette volna kipróbálni. Megígérte hogy vigyázni fog rá. Azután törte össze miután elkezdte kérlelni az anyukát egy ilyen gépért, ő nemet mondott. Hogy tudnám megállítani amikor egy ilyen reakció kb 3 másodperc?
A rendőrök komolyan vettek, felvették a jegyzőkönyvet.
Tessék száz, ünnepelj....
Persze hogy nem mert kitalálta az egészet,e z ugyanaz lesz 99% aki multkor a kit kiscsaj az asztalt törte ketté és apuka a fizetést követeli, előtte meg a tv-t törték szét szintén két kiscsaj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!