Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem fizet a nővérem , mit tegyek?

Nem fizet a nővérem , mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nővérem 11 éves lánya összetörte a vadonatúj iPad pro-mat, miután megsértődött hogy anyukája nem vesz neki ilyet. Bosszúból térddel beleugrott az iPadba , ketté tört, kuka az egész nem vettem rá garanciát mert vigyázok mindenre. A nővérem csak annyit mondott hogy kérjen bocsánatot. Nem ajánlotta fel hogy rendezi a károkat. Amikor már mentek el gondoltam megkérdezem kifizeti-e mégis csak majdnem fél milliós kárt okozott a lánya. Erre ő nagyon megsértődött, hogy hogy merek ilyet kérni és milyen pofátlan vagyok, ha van ennyi pénzem ilyen hülyeségre akkor tudok venni egy másikat is. Erre én régóta spóroltam és szükségem van hozzá a munkámhoz is.Csak szerintem kéne kifizetnie? Én is ha összetörnék náluk valamit alap hogy kifizetném.

2022. jan. 17. 23:58
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/177 anonim ***** válasza:
6%
Na akkor a törött ipad ról dobj fel egy képet.... tudom nincs mivel lefényképezni, már kidobtad, elvitték magukkal, sőt éjjel ellopták a rendőrség lefoglalta, vagy simán csak elpárolgott :D :D
2022. jan. 18. 18:24
 102/177 A kérdező kommentje:
100-as. Persze olyan hihetetlen hogy egy családi kapcsolatos fórumon, családi problémákkal kapcsolatban kérdeznek az emberek..nevetséges vagy.
2022. jan. 18. 18:25
 103/177 anonim ***** válasza:
1%
Nem az a hihetetlen, csak már ismernek páran, első két oldalon is jelezték már hogy ki az ismét.... de ott van arra miért nem reagáltál, hogy rendőrségi papírról vagy a törött ipad-ról feldobsz egy képet, és hopp máris 100% hitelt nyerne a dolog, hogy valóban igaz.
2022. jan. 18. 18:27
 104/177 anonim ***** válasza:
82%

#104 Ha töltene fel képet róla, akkor részetekről az lenne a következő, hogy "Egy ilyet 5 perc alatt összerakok és kinyomtatok otthon" :D Igazából tök mindegy, egy konteóst vagy laposföld-hívőt sem lehet meggyőzni arról, hogy nincs igaza. Ugyanaz a kategória vagytok.

De kérdező, megpróbálkozhatsz vele, nézzük mi lesz. :) (Borítékolom, hogy nekem lesz igazam.)

2022. jan. 18. 18:31
 105/177 A kérdező kommentje:
104-es. Mert nem azért tettem fel a kérdést hogy neked bizonyítsam a hitelességét. Segítséget kértem, amit sok embertől meg is kaptam.Nekik nagyon köszönöm.
2022. jan. 18. 18:31
 106/177 anonim ***** válasza:
2%
Na írtam, hogy ki fog térni a dolog elől, ha pár hét múlva a kérdés tiltott profilról lesz már, akkor az sem lesz véletlen, mindig így szokott menni.
2022. jan. 18. 18:35
 107/177 anonim ***** válasza:
21%

Ha egy kérdés amúgy jó, engem nem érdekel, hogy kamu-e.. lássuk be töbségünk azért van itt mertunatkozik, ki szeretne beszélni magából valamit, netán megerősítést szeretne.. és persze van néha hasznos tanács is, de ezek a ritkábbak.

Viszont minek kell pedzegetni folyton h vmi kamu vagy eem? na az gyorsan unalmas tud lenni. ne írj be ha kamunak hiszed és kész.

2022. jan. 18. 18:35
 108/177 anonim ***** válasza:
2%
150 ne borítékold, mert nem teszi meg, ott a jobb verzió a törött ipad, rádobok egy papírcetlit, hogy pl gyk2022 és hopp 100% lenne hogy az övé a kép, még azzal se lehetne gyanusitani hogy neten kereste, mellé még semmi személyes adata se látszódna.
2022. jan. 18. 18:36
 109/177 anonim ***** válasza:
2%
105*
2022. jan. 18. 18:36
 110/177 anonim ***** válasza:
25%

Mondjuk igazából mindegy is a dolog, ezt multkor olvastam, itt hagyom a végére:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2022. jan. 18. 18:37
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!