Nem fizet a nővérem , mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nővérem 11 éves lánya összetörte a vadonatúj iPad pro-mat, miután megsértődött hogy anyukája nem vesz neki ilyet. Bosszúból térddel beleugrott az iPadba , ketté tört, kuka az egész nem vettem rá garanciát mert vigyázok mindenre. A nővérem csak annyit mondott hogy kérjen bocsánatot. Nem ajánlotta fel hogy rendezi a károkat. Amikor már mentek el gondoltam megkérdezem kifizeti-e mégis csak majdnem fél milliós kárt okozott a lánya. Erre ő nagyon megsértődött, hogy hogy merek ilyet kérni és milyen pofátlan vagyok, ha van ennyi pénzem ilyen hülyeségre akkor tudok venni egy másikat is. Erre én régóta spóroltam és szükségem van hozzá a munkámhoz is.Csak szerintem kéne kifizetnie? Én is ha összetörnék náluk valamit alap hogy kifizetném.2022. jan. 17. 23:58
141/177 anonim válasza:
Te jössz a személyeskedéssel, mikor te kezdtél el egybitezni engem, van ám logikád. :D Elfogytak az érveim, igen, elmondtam már mindent többször is, ha nem ment át, hát nem ment át. Amilyen penge logikád van, nem csodálkozom rajta.
142/177 anonim válasza:
„ Te jössz a személyeskedéssel, mikor te kezdtél el egybitezni engem, van ám logikád.“
Még hazudsz is. Te is pontosan tudod miért, de látom tudod még alulmúlni magad.
143/177 anonim válasza:
Pedig így volt, ahogy írtam, vissza lehet olvasni.
144/177 anonim válasza:
“ Ne játszd az egybitest, intelligensebb vagy te annál.”
Itt nem állítottam, hogy egybites vagy. Sőt az ellenkezőjét feltételeztem, hogy csak játszod és intelligens vagy.
Erre te:
“én még azt sem tudom hozzá tenni, hogy 'ne csináld, mert intelligensebb vagy annál'.”
Tipikus saját szemében a gerendát sem. :)
145/177 anonim válasza:
De, ezzel konkrétan egybitesnek titulálsz. "Ne játszd az egybitest" -> tehát szerinted egy bites gondolkodik úgy, mint én, csak meg adod a lehetőséget arra, hogy hirtelen veled értsek egyet és 'ne játsszam meg tovább'. Ez a mondatod erről szól, hiába bújtatod köntösbe.
146/177 anonim válasza:
Mellesleg feltűnhetne, hogy jóval összetettebben gondolkodom, mint te és már csak ezért is elég visszás, hogy pont te egybitesezel, meg unintelligensezel engem. Igen, tudom, ezt sem írtad így le szó szerint, de hadd ne kelljen elmagyaráznom ezt is. 'Intelligensebb vagy te annál'. :D Hát nem tudom, mindjárt kiderül.
147/177 anonim válasza:
Na innen is eltűnt a kérdező, kiállítva ezzel a kamupecsétes igazolást magáról. :-DDD
150/177 anonim válasza:
Nem egybiteseztem, és nem unintelligenseztem. Pont azt feltételeztem, hogy szándékosan játszol szerepet, hogy alátámaszd a vélt igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!