Nem fizet a nővérem , mit tegyek?
“ Visszakérdezel anélkül, hogy válaszolnál. :) Nagyon elegáns. :) (Nem.)”
Ez pedig olyan szellemes megfogalmazás. (Nem)
Vannak kérdések amit nem kell megválaszolni. Ha pl. megkérdezném, hogy “Édesanyàd lopja még a tyúkokat?” Kétlem, hogy egy higgadt igent vagy nemet kapok rá, úriember pedig meg sem válaszolja.
De akkor mondjuk úgy reagálok a kérdéseidre, mert nem mind lehet megválaszolni.
“ - Mi a célod (célotok) ezzel?”
1. Más nevében nem írhatok, mivel nem tudhatom más célját. Nekem nincs célom azzal, hogyha megjegyzem, ha valami gyanússá válik. A többes számmal pedig én nem értem a te célod. Szerinted mindenkit egy kalap alá kell venni, aki megkérdőjelezi a történetet? Aki nem veled ért egyet, az mint a ti? A pirézek, vagy ez olyan mint az oltott-oltatlan viták? Vagy fidesz-ellenzéki viták? Aki nincs velünk, az ellenünk van? Erre gondoltál azzal a kis zárójeles kifejezéssel?
“- Ha kiderül, hogy lekamuztál és hiteltelenítettél valakit, aki pedig igazat mondott, akkor mit csinálsz?”
Megint csak értelmetlen kérdés, mert nem kamuztam. De látom, ha 10-szer leírom, hogy az elején a kamuzók ellen a kérdező mellé álltam, akkor sem jut el a tudatodig.
Hitelteleníteni sem szoktam. De tegyük fel, ha tévedek valamiben, belátom és elnézést kérek. Volt már rá példa, hogy egymásnak feszülésből úgy köszöntünk el valakivel, hogy még más témában segítettünk is egymásnak.
#132 "Nekem nincs célom azzal, hogyha megjegyzem, ha valami gyanússá válik." - van célod, különben nem írnád ide.
"Megint csak értelmetlen kérdés, mert nem kamuztam." - a kérdések, cikkek, hírek kamunak kikiáltása úgy, hogy nem tudod, mi az igazság, kamuzás.
"De látom, ha 10-szer leírom, hogy az elején a kamuzók ellen a kérdező mellé álltam, akkor sem jut el a tudatodig." - erre meg már többször reagáltam, ami a te tudatodig nem jutott el ezek szerint.
#133 "kérdező jelentette ki hogy megvolt a feljelents és milyen hamar"
A kérdező a 75. kommentben jelentette ki, hogy meg volt a feljelentés. Mit állított Ön? Hogy "Igazából már azelőtt megvolt papíron a feljelentés, hogy sok válasz érkezett volna"
A 75 sok vagy kevés válasz Ön szerint?
“ erre meg már többször reagáltam, ami a te tudatodig nem jutott el ezek szerint.”
Végülis, ha az anyámba küldtél volna, azt is nevezhetjük reakciónak. Ehhez képest örülhetek, hogy “csak” egy kalap alá veszel valakivel, aki csípőből kamut kiált.
“ a kérdések, cikkek, hírek kamunak kikiáltása úgy, ”
Nem kiáltottam ki kamunak semmit. Gyanúsnak bizonyos mozzanatát. Ne játszd az egybitest, intelligensebb vagy te annál. Pontosan tudod, mi a különbség.
138: nem tagadtam semmit. Megmondtam pontosan, meddig hittem a kérdezőnek, és azt is megmondtam, honnantól vannak kétségeim. Tehát ezt sem tagadtam.
Persze ez egy harmadik eset, amihez legalább 2 biz kellene.
Bocsánat, hogy megbántottalak az intelligencia felhozásával, tévedtem. Elfogytak az érveid, személyeskedsz. :)
“ Lezártam veled a szájtépést.”
Na ezt jól tetted. Ez Eddig az egyetlen rosszindulatmentes mondatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!