Nem fizet a nővérem , mit tegyek?
120: olyan kiszámíthatóak ezek, mint a 2+2...
:))))))
99% amúgy menetrend szerint ma este is lesz hasonló kérdés, amúgy ott a linkelt kérdés a családi kapcsolatos kamukról.
Az a kérdés előbb született mint ez a kérdés, és valami csoda folytán már ott említve van egy fajta ami tökéletesen ráillik erre.
Valami olyasmi volt, hogy kellően kacifántos történet, jellemző hogy pillanatok alatt egy rakat kommentet generál, a kérdező stílusa, hogy eleinte még " komoly " aztán átmegy másikba ahogy kezd összezavarodni és önmagával is ellentétekbe ütközik. :D
#123 És? Akkor attól, hogy neked kétségeid támadtak - főleg úgy, hogy nem is ismered teljes részletességgel a szituációt -, máris azt kell sugallni, hogy a történet kamu és ezzel megpróbálni hitelteleníteni a kérdezőt?
Pár kérdés: mi a célod (célotok) ezzel? Ha kiderül, hogy tényleg kamu, pezsgőt bontasz? És ha kiderül, hogy lekamuztál és hiteltelenítettél valakit, aki pedig igazat mondott? Akkor mit csinálsz?
“ És? Akkor attól, hogy neked kétségeid támadtak - főleg úgy, hogy nem is ismered teljes részletességgel a szituációt -, máris azt kell sugallni, hogy a történet kamu és ezzel megpróbálni hitelteleníteni a kérdezőt?”
Nem sugalltam, hangot adtam a kételyeimnek. Mert megtehetem. Mert szólásszabadság van.
Te viszont vádaskodsz.
“Pár kérdés: mi a célod (célotok) ezzel? Ha kiderül, hogy tényleg kamu, pezsgőt bontasz? És ha kiderül, hogy lekamuztál és hiteltelenítettél valakit, aki pedig igazat mondott? Akkor mit csinálsz?”
Én már rég befejeztem volna, ha te nem szaporítod itt a szót.
Visszakérdeznék: te ezeket tervezed, ha kiderül hogy a kamuzóknak nincs igaza? Vagy honnan jöttek ezek?
#130 "Nem sugalltam, hangot adtam a kételyeimnek." -> Hangot adtál a kételyeidnek, ezzel pedig sugalltad.
Visszakérdezel anélkül, hogy válaszolnál. :) Nagyon elegáns. :) (Nem.)
Én válaszolok: engem nem érdekel, hogy kinek van igaza. Én az állandóan mindent hazugságnak és kamunak kikiáltás ellen küzdök. Amíg nem tudjuk, hogy mi az igazság (és itt gyakorin a kamuzó kommentelők nem tudják, hiába gondolják azt, hogy a saját kis fejükben ők összerakták 2 mondat alapján, hogy mi hogy történt vagy mi nem történt), addig nem tudjuk. Én sem tudom.
Még egyszer az én kérdéseim, a megválaszolásuk előtt ne fáradj újabb visszakérdezéssel:
- Mi a célod (célotok) ezzel?
- Ha kiderül, hogy lekamuztál és hiteltelenítettél valakit, aki pedig igazat mondott, akkor mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!