Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet azzal kezdeni, ha...

Mit lehet azzal kezdeni, ha egyik tesóm hazajön meglátogatni minket, akkor az autista testvérem elkezdi hajtogatni, hogy menjen el?

Figyelt kérdés
Nincs értelme annak amit mond, de ilyen paneleket hajtogat, és ha másik tesóm beteszi a lábát, akkor elkezdi mondani, hogy menjen el, meg percenként kérdezgeti anyámat, hogy mikor fog elmenni. Ami ennél sokkal rosszabb, hogy már a szüleim is azt mondják ilyenkor, hogy menjen el. Borzasztó érzés ezzel szembesülni, mert ezzel a tesómmal vagyok jóban és vele tudom jól érezni magam ha nagyritkán meglátogat minket. Amúgy is elég rossz hangulatban van, és akkor karácsonykor most maradt egy éjszakára, de már másnap reggel mondták neki szüleim, hogy jobb ha elmegy. Nem bírta tovább annyira kiborult, hogy megráncigálta az autista tesóm haját, aztán elviharzott. Nekem aztán elmondta telefonon,hogy bűntudata van miatta, de már nem bírta tovább elviselni, hogy úgy kezelik, mint egy nem szívesen látott vendéget, pedig semmi rosszat nem tett. Az autista tesóm teljesen ésszerűtlen paneleket ismételget. Ha ő nincs itt, akkor engem is szívat meg provokál ilyen értelmetlen hülyeségekkel. Szüleim meg mindig neki adnak igazat, mert hogy ő a beteg és jaj szegény, de ezt már nem lehet bírni, hogy mi 'normálisak' ennyire háttérbe vagyunk szorítva az autista miatt.
2021. dec. 26. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
84%

#69, jajaja, az én szüleim is így gondolták, közben nem vették észre (nem akarták észrevenni), hogy nincsenek barátaim, nincs jövőképem, a kortárscsoport csúfol - még a padban se ültek mellém -, és bukdácsolok az iskolában, mert az összes energiámat leköti az, hogy meneküljek ebből a helyzetből. És csodálkoztak, hogy 21 éves koromban leléptem.

Szóval gondold ezt át.

2021. dec. 29. 09:09
 72/73 anonim ***** válasza:
93%

#69: Köszönjük Emese. Én lelkileg meg lettem nyomorítva, még úgy is, hogy anyám próbálkozott.

Nekem meg az a tapasztalatom, hogy az egészséges tesók gyakran hazudnak, mert bármilyen problémájuk van, mindig ők kerülnek a második helyre. Egy idő után megtanulják, hogy a szülőkre nem számíthatnak.

2021. dec. 29. 16:28
 73/73 anonim ***** válasza:
95%

Ne b@szogassuk már a 69est. Ő így gondolja. Megkérdezheti az egészséges gyerekét,hogy ez így okés e neki. Talán figyelebe is veszi.

De a kérdezőnél baromira nem ez a helyzet...sőt úgy tűnik,hogy még a szakember tanácsait sem veszik figyelembe.

Sőt nagypofával azt is kijelentem,hogy 1gyereket már elveszettek (egy meg igazából ott sem volt) Fél év és a másik is lép...akkor lesznek xarban a szülők.

Aztán ha a kérdező hazalatogat akkor kiderül ki az úr a házban!

2021. dec. 29. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!