Mit lehet azzal kezdeni, ha egyik tesóm hazajön meglátogatni minket, akkor az autista testvérem elkezdi hajtogatni, hogy menjen el?
#69, jajaja, az én szüleim is így gondolták, közben nem vették észre (nem akarták észrevenni), hogy nincsenek barátaim, nincs jövőképem, a kortárscsoport csúfol - még a padban se ültek mellém -, és bukdácsolok az iskolában, mert az összes energiámat leköti az, hogy meneküljek ebből a helyzetből. És csodálkoztak, hogy 21 éves koromban leléptem.
Szóval gondold ezt át.
#69: Köszönjük Emese. Én lelkileg meg lettem nyomorítva, még úgy is, hogy anyám próbálkozott.
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy az egészséges tesók gyakran hazudnak, mert bármilyen problémájuk van, mindig ők kerülnek a második helyre. Egy idő után megtanulják, hogy a szülőkre nem számíthatnak.
Ne b@szogassuk már a 69est. Ő így gondolja. Megkérdezheti az egészséges gyerekét,hogy ez így okés e neki. Talán figyelebe is veszi.
De a kérdezőnél baromira nem ez a helyzet...sőt úgy tűnik,hogy még a szakember tanácsait sem veszik figyelembe.
Sőt nagypofával azt is kijelentem,hogy 1gyereket már elveszettek (egy meg igazából ott sem volt) Fél év és a másik is lép...akkor lesznek xarban a szülők.
Aztán ha a kérdező hazalatogat akkor kiderül ki az úr a házban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!