Mit lehet azzal kezdeni, ha egyik tesóm hazajön meglátogatni minket, akkor az autista testvérem elkezdi hajtogatni, hogy menjen el?
Sose értettem miért kell egy sérült gyereket felnevelni, ez olyan mintha egy alkoholistával élnél együtt és egész nap sértegetne.
Tajgetoszba már késő bevágni, pedig megérdemelné
Nincs valódi értelme annak, amit mond, max azt tudom elképzelni ,h ragaszkodik a napi rutinjához és nem bírja elviselni, ha valami máshogy történik. Tesómmal egyébként azóta csinálja ezt, amióta elköltözött.
Szüleim tehetetlenek, nem akarom mindenért őket hibáztatni, nagyritkán ha megverik, akkor egy pár napig csendben marad, de aztán kezdi előröl így ez se megoldás, talán egy intézetbe kéne beadni,de erre szüleim nem hajlandóak.
Hát ezzel nem sokmindent lehet kezdeni sajnos. Ha ilyen "nem szívesen látott" vendég a saját szüleinél ráadásul alaptalanul. Egy beteg ember miatt, ez vesztett helyzet a tesodnak.
Csak 1megoldást látok amit én tennék de az bőven nem legjobb.
Többé nem haza menni. Veled találkozni valami helyen és annyi. Ha beteg miatt ennyire háttérbe vagyok szoritva sőt kidobva akkor nem strapálnám magam.
nagyritkán ha megverik, akkor egy pár napig csendben marad,
Mondd, hogy troll vagy.
Az a baj,hogy ha meghalnak a szülök akkor a sérült megy az intézetbe.
A tesók nem fogják eltartani. Szóval igazából a betegnek sem jó.
Szülők is nézhetnek majd mikor egyedül maradnak az autistaval mert a 2 egészseges nem jár haza,mert a szülök gyakorlatilag kidobják őket.
Tudok példát, bár ott a gyerek az intézetben jól érzi magát...bár mindehol ugyanazt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!