Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most én vagyok a rossz, mert...

Most én vagyok a rossz, mert a 9 éves húgom el van kényeztetve?

Figyelt kérdés

Amióta ideköltöztünk külföldre először elmentünk moziba. Szuper film volt és tök jól megértettem amit beszélnek. Mindegy a lényeg hogy anya út közben haza azt mondta hogy elmegyünk még bevásárolni akkor elkezdett nyafogni a húgom hogy pislnie kell nagyon de amúgy meg mozi után nem ment el. Mondjuk igazából nekem sem volt kedvem menni vásárlásba úgyhogy anya mondta hogy menjünk fel és ő majd elintézi a vásárlást.

Szóval felmentünk és bementem a szobámba nézni a sorimat a húgom meg bejött hogy nem tudja levenni az overálját mert beakadt és kérte hogy segítsek én meg mondtam hogy nem és kizavartam őt a szobámból mert ráadásul pont egy izgi résznél jött be.

Anya hazaért egy óra múlva és nagyon leszidott engem én meg mondtam neki hogy szerintem meg végre megtanulja a húgom hogy indulás előtt pisiljen és már idős hogy segítséget kérjen. Ha majd jövőre egyedül hazajön a suliból becsenget a szomszédhoz hogy segítsen levetkőzni a pisiléshez? Ne már! Meg a suliban is eljátszaná ezt? Mindenki kiröhögné. Anya meg ilyet szól hogy akkor menjek bepakolni a mosógépet meg teregessek ki.

Szóval el van kényeztetve a húgom és én vagyok a rossz mert én nem kényeztetem e úgy mint anya?

2021. dec. 18. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%
On-line volt a sori, bármikor visszanézhető?
2021. dec. 26. 02:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!