Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most én vagyok a rossz, mert...

Most én vagyok a rossz, mert a 9 éves húgom el van kényeztetve?

Figyelt kérdés

Amióta ideköltöztünk külföldre először elmentünk moziba. Szuper film volt és tök jól megértettem amit beszélnek. Mindegy a lényeg hogy anya út közben haza azt mondta hogy elmegyünk még bevásárolni akkor elkezdett nyafogni a húgom hogy pislnie kell nagyon de amúgy meg mozi után nem ment el. Mondjuk igazából nekem sem volt kedvem menni vásárlásba úgyhogy anya mondta hogy menjünk fel és ő majd elintézi a vásárlást.

Szóval felmentünk és bementem a szobámba nézni a sorimat a húgom meg bejött hogy nem tudja levenni az overálját mert beakadt és kérte hogy segítsek én meg mondtam hogy nem és kizavartam őt a szobámból mert ráadásul pont egy izgi résznél jött be.

Anya hazaért egy óra múlva és nagyon leszidott engem én meg mondtam neki hogy szerintem meg végre megtanulja a húgom hogy indulás előtt pisiljen és már idős hogy segítséget kérjen. Ha majd jövőre egyedül hazajön a suliból becsenget a szomszédhoz hogy segítsen levetkőzni a pisiléshez? Ne már! Meg a suliban is eljátszaná ezt? Mindenki kiröhögné. Anya meg ilyet szól hogy akkor menjek bepakolni a mosógépet meg teregessek ki.

Szóval el van kényeztetve a húgom és én vagyok a rossz mert én nem kényeztetem e úgy mint anya?

2021. dec. 18. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
97%
Milyen szánalmas életed lehet, hogy a moziba megnézel egy filmet és miután hazaérsz te egyből sorozatot nézel. Ennyire nincs életed? Egész nap csak filmet meg sorozatot nézel és még a hugod van elkényeztetve?! Még egy barátod sincs akinek elpanaszkodhatnád mi történt veled. Ide gyakori jösz fel igazolás nyerni, hogy nem te vagy a hibás, bár nem csodálom ilyen személyiséggel.
2021. dec. 18. 17:24
 22/61 anonim ***** válasza:
97%
Te lehetsz édesanyád élete legnagyobb kudarca. Hasonlót éltem át én is a lányommal. Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben, akkora kudarcnak éltem meg. De azóta kiderült, hogy az én lányom autista. Kérd meg anyukádat, hogy vigyen el a pszichiátriára! Ha időben kapsz segítséget, képes lehetsz viszonylag beilleszkedni a társadalomba.
2021. dec. 18. 17:31
 23/61 anonim ***** válasza:
94%
Anyádék is gondolhatták volna, hogy mindenhogy az maradsz, ami. Mentél volna inkább a lepedőre, ha előrelátóbbak. 😂
2021. dec. 18. 19:18
 24/61 anonim ***** válasza:
85%
És anyukád mit mondott?
2021. dec. 18. 20:30
 25/61 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek is beakadt valami, de ezen egy pisilés sem segít...

Ritka nagy paraszt vagy kérdező. Remélem, neked sem fog soha senki segíteni. Akkor majd jöhetsz virnyíkolni, hogy milyen bunkók veled.

2021. dec. 18. 20:33
 26/61 anonim ***** válasza:
100%

Rosszindulatú vagy, szar testvér és még hülye is. Az én nővéreim megtanítottak cipőt kötni, segítettek kabátot felvenni, tudod az ilyen jó testvéri kapcsolatnak előnyei vannak, például én meg cserèbe nem súgtam be őket, ha anyánk tudta nélkül bulizni mentek vagy kipróbàltàk a cigit, stb. Sőt nagyon jókat beszélgettünk, rengeteget köszönhetek nekik, a mai napig bármiben számíthatunk egymásra. Na te ilyenre ne számíts, de ne is panaszkodj majd itt a gyakorin a besúgó, szemtelen elkényeztetett hugidra a jövőben, mert minden oka meglesz rá, hogy szemétkedjen veled. Remélem fog is, jó sokat.

Na jó szórakozást a sorozatodhoz.

2021. dec. 18. 21:07
 27/61 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy egyszer majd beakad a farmernadrágod cipzárja, amikor nyilvános helyen kell wcre menned, és senki nem segít majd neked, így kénytelen vagy bepisilni. Ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy ez mensi alatt történjen. Akkor majd át fogod gondolni azt a pillanatot, ami a húgoddal történt, és bánni fogod, hogy miért nem segítettél neki, mert neked fontosabb volt egy hülye sorozat. Talán ekkor ráébredsz arra, hogy nem a húgod elkényeztettet, hanem te vagy idióta.
2021. dec. 18. 23:36
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem önmagadban kéne rkesni a hibát és megoldani.
2021. dec. 19. 00:49
 29/61 anonim ***** válasza:
58%

Olvasom a kommenteket és el vagyok képedve.

Nem vitás: a kérdező van elkényeztetve vagy valami mentális problémája lehet.

Nekem volt egy ismerősöm, akinek a gyereke... nem is tudom mi a neve, valami A betűvel kezdődő pár betűből álló betegség. acd vagy asdh vagy nem tudom, de a koncentrációval és a tanulással függ össze.

Ez a gyerek emiatt a zavara miatt úgy viselkedett, mint a kérdező. Voltak az elképzelései, amikhez foggal-körömmel ragaszkodott és durva tudott lenni azzal, aki nem játszotta azt a szerepet, amit szánt neki. A viselkedéssel is gondjai voltak. Amikor először láttam őt meg az anyját, még ismeretlenül, tátottam a számat, hogy hogyan beszélhet így egy gyerek az édesanyjával.

Szóval tudom, hogy idegesítő az ilyen gyerek.

De azok is megérik a pénzüket, akik a gyerek halálát kívánják vagy azt mondják, hogy az anyuka helyében öngyilkosok lennének.

Egy emberi élőlényről beszélünk. Igen, járna neki egy pofon vagy egy fenékbebillentés vagy, hogy jól megrázza valaki vagy egy pszichológus, de komolyan a halálát kívánni vagy azt, hogy bár ne született volna meg?????

Arról se feledkezzünk meg, hogy egy GYEREKRŐL beszélünk. Sok gyerek nem ismeri a határokat vagy a különbséget aközött, hogy mit illik, mit nem, kamaszkorban ráadásul van időszak amikor meghülyül az ember, de majd kinövi és addig szorgalmasan kell nevelni, nem pedig a halálát kívánni.

2021. dec. 19. 02:37
 30/61 anonim ***** válasza:
100%
De egy agyhalott bunkó vagy. Ennyit rólad. A szaros sorozatod bármikor újra tudod nézni a netről. Hülye beképzelt picsa. És nem mindenkinek kell akkor pisilni, mikor valahol ott vagytok. Rá jott később, ez van.
2021. dec. 19. 05:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!