Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most én vagyok a rossz, mert...

Most én vagyok a rossz, mert a 9 éves húgom el van kényeztetve?

Figyelt kérdés

Amióta ideköltöztünk külföldre először elmentünk moziba. Szuper film volt és tök jól megértettem amit beszélnek. Mindegy a lényeg hogy anya út közben haza azt mondta hogy elmegyünk még bevásárolni akkor elkezdett nyafogni a húgom hogy pislnie kell nagyon de amúgy meg mozi után nem ment el. Mondjuk igazából nekem sem volt kedvem menni vásárlásba úgyhogy anya mondta hogy menjünk fel és ő majd elintézi a vásárlást.

Szóval felmentünk és bementem a szobámba nézni a sorimat a húgom meg bejött hogy nem tudja levenni az overálját mert beakadt és kérte hogy segítsek én meg mondtam hogy nem és kizavartam őt a szobámból mert ráadásul pont egy izgi résznél jött be.

Anya hazaért egy óra múlva és nagyon leszidott engem én meg mondtam neki hogy szerintem meg végre megtanulja a húgom hogy indulás előtt pisiljen és már idős hogy segítséget kérjen. Ha majd jövőre egyedül hazajön a suliból becsenget a szomszédhoz hogy segítsen levetkőzni a pisiléshez? Ne már! Meg a suliban is eljátszaná ezt? Mindenki kiröhögné. Anya meg ilyet szól hogy akkor menjek bepakolni a mosógépet meg teregessek ki.

Szóval el van kényeztetve a húgom és én vagyok a rossz mert én nem kényeztetem e úgy mint anya?

2021. dec. 18. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te hány éves vagy amúgy?

Beakadt a cipzárja gondolom, ezért nem tudta levenni a ruháját. Megkért, hogy segíts neki, te meg elzavartad. 9 éves a hugod. Én 26 vagyok, de néha nekem is úgy beragad, hogy csak nagy szenvedés árán tudom lehúzni. A hugod nem elkényeztett, hanem te vagy paraszt. Remélem hozzád is így fognak majd állni az emberek a jövőben, megérdemelnéd.

2021. dec. 18. 16:43
 12/61 anonim ***** válasza:
100%
Az én nővérem is ilyen mint te ,ne aggódj hamarosan meg fog utálni a hugod.
2021. dec. 18. 16:43
 13/61 anonim ***** válasza:
98%
Hagytad topogni, miközben majd bepisilt szerencsétlen? Csak hogy arcoskodhass a "pisilt volna indulás előtt" monológoddal? Ha bepisilt volna is hagyod a nedves overállba, amíg anyád meg nem jön..?
2021. dec. 18. 16:48
 14/61 anonim ***** válasza:
99%
Tuti kamu, ilyen agyhalott szarfejű ember nem létezik.
2021. dec. 18. 16:54
 15/61 anonim ***** válasza:
100%

Tehát miattad bepisil a testvéred és neked áll feljebb, hogy el kell menned kimosni a ruháit és kiteregetni?

Nekem a kabátom cipzárja akadt be a bolyhos pulóverem miatt, elég nehéz volt levenni, ha a bepisilés határán lettem volna, biztos kértem volna segítséget és én már felnőtt vagyok. (Ugyanígy a csizmám cipzárja is be szokott akadni, nem ritka eset, hogy beakad a cipzár és nem az én hibámból akad be.)

2021. dec. 18. 17:01
 16/61 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem pisil egy mozi nyilvános wc-jében, ha onnan egyből haza vezet az útja. Anyád utána találta ki, hogy még boltba is mentek.

Az meg, hogy beakadt a zipzárja, és te nem voltál képes segíteni neki, az tényleg téged minősít.

Akkor most hangnemet váltok:

Anyukádnak ott kellett volna hagynia a moziban téged, hogy gyalog menj haza, mert mi lesz veled, ha egyszer egyedül kell hazamenned valahonnan? Akkor majd felhívod a szomszédot, hogy menjen érted?

Esetleg enni se adjon neked, mert mi lesz veled, ha egyszer magadnak kell majd vásárolnod és főznöd?

2021. dec. 18. 17:06
 17/61 A kérdező kommentje:
Nem az én hibám hogy bepisilt. Leírtátok hogy a nadrágja beakadt és erről nem tehetek. Arról sem tehetek hogy nem pisilt indulás előtt hát ez már kicsikoromban is megtanították nekem hogy indulás előtt pisiljek. Mindegy azt hittem lesz legalább egy ember aki megérti szomorú hogy mindenki elkényezteti a gyerekeit.
2021. dec. 18. 17:12
 18/61 A kérdező kommentje:
Meg ezt az overált nem is én vettem a húgomnak úgyhogy akkor már anya hibája. Mert anya vette. Nem én. Minek vesz beakadó ruhákat? Szóval ezért ha már hibást keresünk akkor ő a hibás. Gondolhatott volna rá hogy a húgom nem lesz képes elmenni majd indulás előtt pisilni. Meg is mondom neki.
2021. dec. 18. 17:17
 19/61 anonim ***** válasza:
100%
És ha neked akadt volna be kérdező ? Te nem lennél elkényeztetett ,hogy segítséget kérsz? És ha útközben szomjas vagy és iszol negyed óra múlva meg pisilned kell majd remélem anyukád ,hagy bepisilni vagy kinlódni az " indulás előtt kell elmenni Wc-re" monológal
2021. dec. 18. 17:19
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
Szóval be is pisilt? És még neked áll feljebb? Egyik gyerekemet se csaptam meg a három közül - már kirepültek -, de ezért kaptál volna egyet.
2021. dec. 18. 17:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!