A testvérem sajnos alkoholista. Engem lépten-nyomon sértegetett, rossz híremet próbálta terjeszteni stb. Most félig zárt intézetben van, mert rémlátomásai voltak és nem tudott magáról. Nagyon sajnálom, ennek ellenére. Törődnöm kellene vele?
Mikor még kapcsolatban voltam vele, a tőlem kölcsön kért tárgyakat megrongálva adta vissza, volt olyan, amit, ha nem veszek észre és használom, súlyos baleset ért volna.
A zárt intézetbe nem én vitettem, hanem egy rokon.
Igazán jó emberre vall, hogy még így is törődni akarsz a testvéreddel!
De, a gödör, amibe került, abból csak ő tud kimászni! Ha ő is akarja, csak akkor lesz újra normális élete!
Te csak annyit tehetsz, hogy néha meglátogatod, ha nagyon hiányzik!
Ha felépül a függőségéből és kiengedik, akkor majd újra keresheted a társaságát!
Addig sajnos te már nem sokat tehetsz érte... Ez az ő csatája!
Az ilyen emberek akkor szoktak észhez térni, ha a családjuk sem foglalkozik már velük és rájönnek, hogy tönkretették az életüket! Reméljük, a testvéred is így fog a javulás útjára lépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!