Most én vagyok a rossz, mert a 9 éves húgom el van kényeztetve?
Amióta ideköltöztünk külföldre először elmentünk moziba. Szuper film volt és tök jól megértettem amit beszélnek. Mindegy a lényeg hogy anya út közben haza azt mondta hogy elmegyünk még bevásárolni akkor elkezdett nyafogni a húgom hogy pislnie kell nagyon de amúgy meg mozi után nem ment el. Mondjuk igazából nekem sem volt kedvem menni vásárlásba úgyhogy anya mondta hogy menjünk fel és ő majd elintézi a vásárlást.
Szóval felmentünk és bementem a szobámba nézni a sorimat a húgom meg bejött hogy nem tudja levenni az overálját mert beakadt és kérte hogy segítsek én meg mondtam hogy nem és kizavartam őt a szobámból mert ráadásul pont egy izgi résznél jött be.
Anya hazaért egy óra múlva és nagyon leszidott engem én meg mondtam neki hogy szerintem meg végre megtanulja a húgom hogy indulás előtt pisiljen és már idős hogy segítséget kérjen. Ha majd jövőre egyedül hazajön a suliból becsenget a szomszédhoz hogy segítsen levetkőzni a pisiléshez? Ne már! Meg a suliban is eljátszaná ezt? Mindenki kiröhögné. Anya meg ilyet szól hogy akkor menjek bepakolni a mosógépet meg teregessek ki.
Szóval el van kényeztetve a húgom és én vagyok a rossz mert én nem kényeztetem e úgy mint anya?
Nem tudom ki hogy van vele, de én utáltam azokat a tanárokat, akik utolsó nap írattak témazárót vagy röpdolgozatot. Szerintem nincs az a gyerek aki gondolatban az iskola falai között van Karácsony előtt pár nappal. Legalábbis én ilyen voltam. Alig vártam, hogy jöjjön a szünet, nem tudtam túlzottan figyelni órákon, pedig jó tanuló voltam.
Egyetlen egyszer volt jó buli a röpdolgozat. A történelemtanár olyan dolgozatot hozott, ami humoros kérdésekből állt. Például "Ha XY nevű uralkodónak volt egy gyereke akkor hány gyereke volt XY uralkodónak? A. egy B. Kakas C. Csokoládé"
Nem pont ezt kérdezte de ilyen jellegű és szerfelett humoros kérdések voltak, az opciók amik közül kiválaszthattuk a helyes választ, még viccesebbek. A hab a tortán az volt, hogy figyelmetlenségemben elrontottam egy feladatot. De szerencsére ötöst kaptam így is, ahogy mindenki más. :)
Ez volt az ő karácsonyi ajándéka nekünk. :) Mindig szeretettel gondolok vissza erre a tanárra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!