Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most én vagyok a rossz, mert...

Most én vagyok a rossz, mert a 9 éves húgom el van kényeztetve?

Figyelt kérdés

Amióta ideköltöztünk külföldre először elmentünk moziba. Szuper film volt és tök jól megértettem amit beszélnek. Mindegy a lényeg hogy anya út közben haza azt mondta hogy elmegyünk még bevásárolni akkor elkezdett nyafogni a húgom hogy pislnie kell nagyon de amúgy meg mozi után nem ment el. Mondjuk igazából nekem sem volt kedvem menni vásárlásba úgyhogy anya mondta hogy menjünk fel és ő majd elintézi a vásárlást.

Szóval felmentünk és bementem a szobámba nézni a sorimat a húgom meg bejött hogy nem tudja levenni az overálját mert beakadt és kérte hogy segítsek én meg mondtam hogy nem és kizavartam őt a szobámból mert ráadásul pont egy izgi résznél jött be.

Anya hazaért egy óra múlva és nagyon leszidott engem én meg mondtam neki hogy szerintem meg végre megtanulja a húgom hogy indulás előtt pisiljen és már idős hogy segítséget kérjen. Ha majd jövőre egyedül hazajön a suliból becsenget a szomszédhoz hogy segítsen levetkőzni a pisiléshez? Ne már! Meg a suliban is eljátszaná ezt? Mindenki kiröhögné. Anya meg ilyet szól hogy akkor menjek bepakolni a mosógépet meg teregessek ki.

Szóval el van kényeztetve a húgom és én vagyok a rossz mert én nem kényeztetem e úgy mint anya?

2021. dec. 18. 16:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%
Banyek milyen gyerek vagy még. Nem tudta levenni, te vagy a tesója és csak te voltál otthon. Aztán miután már bepisilt nem kell annyira sietni ezért végre látja hogy veheti le. Ennyi, nem ellened szólt és gyökér vagy. Én 8s segítettem ilyen korban az ocsemet. Nem anyukád a hibás, nem a húgod hanem te vagy gyökér, fordítva neked is szarul esne ha osztálytársad nem segítene a ruhád hátán felhúzni a cipzárt.
2021. dec. 20. 01:16
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már rá, fogyatékos. Mit kell vele foglalkozni? Remélem sosem lesz gyereke az ilyennek.
2021. dec. 20. 03:22
 43/61 A kérdező kommentje:
Most megyek a suliba, kilenckor kell ma is ott lenni és lehet a szociológia tanár irat egy dolit de már tanultam rá úgyhogy bejöttem ide és látom hogy senki nem ad nekem igazat. Mindegy holnap lesz karácsony az osztályban és akkor megkapom az ajit attól aki húzott. Én egy fiút húztam és olyat vettem nekije ami biztos tetszeni fog nekije és én is kivi vagyok hogy mit adnak nekem. Nem tom ki húzott. Kivi vagyok és legalább akkor végre elfelejtem ezt ami történt.
2021. dec. 20. 06:50
 44/61 A kérdező kommentje:
Ma meg elmondom az iskolában ami volt hogy mit tett anyám meg a húgom mert tudom hogy ott nekem fognak igazat adni és majd a barátaim megértenek.
2021. dec. 20. 06:51
 45/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha olyan fogyatékosok mint te, akkor megérdemlitek egymást. Egyáltalán nincs igazad. Sosem volt igazad, és sosem lesz igazad. Brühühü, menj azt sírj egy sarokba.
2021. dec. 20. 06:53
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki hogy van vele, de én utáltam azokat a tanárokat, akik utolsó nap írattak témazárót vagy röpdolgozatot. Szerintem nincs az a gyerek aki gondolatban az iskola falai között van Karácsony előtt pár nappal. Legalábbis én ilyen voltam. Alig vártam, hogy jöjjön a szünet, nem tudtam túlzottan figyelni órákon, pedig jó tanuló voltam.

Egyetlen egyszer volt jó buli a röpdolgozat. A történelemtanár olyan dolgozatot hozott, ami humoros kérdésekből állt. Például "Ha XY nevű uralkodónak volt egy gyereke akkor hány gyereke volt XY uralkodónak? A. egy B. Kakas C. Csokoládé"

Nem pont ezt kérdezte de ilyen jellegű és szerfelett humoros kérdések voltak, az opciók amik közül kiválaszthattuk a helyes választ, még viccesebbek. A hab a tortán az volt, hogy figyelmetlenségemben elrontottam egy feladatot. De szerencsére ötöst kaptam így is, ahogy mindenki más. :)

Ez volt az ő karácsonyi ajándéka nekünk. :) Mindig szeretettel gondolok vissza erre a tanárra. :)

2021. dec. 20. 07:01
 47/61 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező. Eléggé fogyatékos vagy, jelentve
2021. dec. 20. 08:09
 48/61 anonim ***** válasza:
100%
#47, ne jelentsd please, olyan jókat röhögök :)
2021. dec. 20. 08:16
 49/61 anonim ***** válasza:
96%
Egyértelmű kamu kérdés. Már bocsánat mindenkitől, de látszik, amilyen stílusban ír.
2021. dec. 20. 08:59
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
44. Majd meséld el, hogy b*sztak le. 😃
2021. dec. 20. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!