Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy kezeljem a férjem tesóját...

Hogy kezeljem a férjem tesóját- sógornőmet? Amikor jön hozzánk és felmegy a régi szobájába mindig lenyúlja valaminket. A kistáskákról veszem észre , mert amikor kimegy az ajtón a cuccait az én taskaimba pakolja és úgy megy el tőlünk.

Figyelt kérdés

Más gond nincs vele hisz szereti a pici fiunkat is, csak az a baj hogy amikor viszi el a cuccait az én taskáimba pakolászik.

Bevásárló jó minőségű táskára gondolok.

Utólag a sporttáskámat nyúlta le ( rég nem használtam , lehet gondolta már nem kell)

De még kitudja miket visz el, amiket ugye nem látunk vagy nem veszünk észre.

A cuccait félig ott hagyta a szobába- mert a barátjához nem viheti el a könyveit és nem fér minden ruhája el a pasijánál.

Ti mit tennétek a helyembe?

2021. nov. 10. 07:04
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
82%
Aha persze. 20 ezerért vesztek táskákat vásárlásra...
2021. nov. 10. 14:23
 32/41 A kérdező kommentje:

Nem vásárlásra használtam.

Teljesen mindeggy, akkor maradjatok az mellett aki elveszi a másik cuccait kéretlenül.

Furcsa lepukkant társaság, kár volt.

2021. nov. 10. 14:29
 33/41 anonim ***** válasza:
94%

De ha most itt mi elkezdjük veled együtt szidni, akkor mi fog változni? Semmi.

Vagy beszélsz vele,és visszakéred,vagy elrakod őket máshová,és ha legközelebb keresni kezdi,akkor szépen megmondod,hogy a boltban vetted te is.

2021. nov. 10. 14:42
 34/41 A kérdező kommentje:

Nem a szidasról van szó , hanem arról hogy hogyan tartsák nagyobb távolságot tőle stb.

Nemis értem hogy jött az örökség a témába, amikor a saját személyes cuccaimról volt szó?

2021. nov. 10. 14:51
 35/41 A kérdező kommentje:
Javítás:Hogyan tartsak nagyobb távolságot tőle
2021. nov. 10. 14:54
 36/41 anonim ***** válasza:
97%

Elég furcsán fogalmazol, nem egyértelmű amit írsz. Kevés az információ.

Miért nem beszéled meg vele?

"Figyelj Jutka, múltkor a kék bevásárló táskába pakoltál el dolgokat. Vissza tudnád hozni a héten, mert azzal szoktam bevásárolni. Köszönöm!"

Ennyi. Felnőtt ember létedre ennyit nem tudsz lekommunikálni a sógoroddal?

2021. nov. 10. 16:11
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen összevissza beszélsz, kérdező.

Először azt kérdezed, hogy kezeld a helyzetet, mit tennének mások a helyedben.

Többen tanácsolják, hogy kérd vissza a táskákat.

Azt írod, nem, neked nem érnek annyit.

Írod, hogy "de még kitudja miket visz el", de nem tudsz példát felhozni, az ezzel kapcsolatos kérdésekre sem tudsz válaszolni.

Majd megsértődsz és a válaszolók arcába vágod, hogy "akkor maradjatok az mellett aki elveszi a másik cuccait kéretlenül".

Holott senki nem helyeselte, hogy a sógornőd elvitte a táskáidat, épp azt írtuk, hogy kérd őket vissza, rakd el a megmaradtakat, figyelmeztesd, hogy hozza vissza, amikor vinné.

Most meg már az a problémád, hogy hogyan tarts nagyobb távolságot tőle.

Komédia.

2021. nov. 10. 16:35
 38/41 anonim ***** válasza:
23%

A ferjed orokolte hazba te betetted a segged es az a gond h elviszi a sajat regi szobajabol a holmijait??????

Ugy h a haz fele a csajé lenne?? Es te vagy ott vendeg. Wtf... Mi van?????

Vagy sogornod is kapott egy hazat?? Jah..csak a ferjed kapott. Es ti vagytok ott ugy h sogorno egy fillert se latott ebbol, te meg bevitted a cicagatyaid es odaszultel.

Had gratulaljunk.

Fel mert menni a regi szobajaba XD jajj...amindenit.

2021. nov. 11. 00:55
 39/41 anonim ***** válasza:
84%

Gec 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Neeee 😂😂😂😂😂😂

Befogadtatok. Mi??? Akkor nem te vagy a vendeg !!!!

Mi a szår!!

2021. nov. 11. 00:58
 40/41 anonim ***** válasza:
80%

Hat 😂😂😂😂😂😂😂😂

Akkor miert nem irtad a kerdeshez hogy Ti fogadtatok be... Minek ?? Akkor butasag volt befogadni. Es nem te szultel mas nyakara. Hanem o ment hozzad keretlenul.

Miert hagytad 😱

2021. nov. 11. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!