Hogy kezeljem a férjem tesóját- sógornőmet? Amikor jön hozzánk és felmegy a régi szobájába mindig lenyúlja valaminket. A kistáskákról veszem észre , mert amikor kimegy az ajtón a cuccait az én taskaimba pakolja és úgy megy el tőlünk.
Más gond nincs vele hisz szereti a pici fiunkat is, csak az a baj hogy amikor viszi el a cuccait az én taskáimba pakolászik.
Bevásárló jó minőségű táskára gondolok.
Utólag a sporttáskámat nyúlta le ( rég nem használtam , lehet gondolta már nem kell)
De még kitudja miket visz el, amiket ugye nem látunk vagy nem veszünk észre.
A cuccait félig ott hagyta a szobába- mert a barátjához nem viheti el a könyveit és nem fér minden ruhája el a pasijánál.
Ti mit tennétek a helyembe?
Nem vásárlásra használtam.
Teljesen mindeggy, akkor maradjatok az mellett aki elveszi a másik cuccait kéretlenül.
Furcsa lepukkant társaság, kár volt.
De ha most itt mi elkezdjük veled együtt szidni, akkor mi fog változni? Semmi.
Vagy beszélsz vele,és visszakéred,vagy elrakod őket máshová,és ha legközelebb keresni kezdi,akkor szépen megmondod,hogy a boltban vetted te is.
Nem a szidasról van szó , hanem arról hogy hogyan tartsák nagyobb távolságot tőle stb.
Nemis értem hogy jött az örökség a témába, amikor a saját személyes cuccaimról volt szó?
Elég furcsán fogalmazol, nem egyértelmű amit írsz. Kevés az információ.
Miért nem beszéled meg vele?
"Figyelj Jutka, múltkor a kék bevásárló táskába pakoltál el dolgokat. Vissza tudnád hozni a héten, mert azzal szoktam bevásárolni. Köszönöm!"
Ennyi. Felnőtt ember létedre ennyit nem tudsz lekommunikálni a sógoroddal?
Teljesen összevissza beszélsz, kérdező.
Először azt kérdezed, hogy kezeld a helyzetet, mit tennének mások a helyedben.
Többen tanácsolják, hogy kérd vissza a táskákat.
Azt írod, nem, neked nem érnek annyit.
Írod, hogy "de még kitudja miket visz el", de nem tudsz példát felhozni, az ezzel kapcsolatos kérdésekre sem tudsz válaszolni.
Majd megsértődsz és a válaszolók arcába vágod, hogy "akkor maradjatok az mellett aki elveszi a másik cuccait kéretlenül".
Holott senki nem helyeselte, hogy a sógornőd elvitte a táskáidat, épp azt írtuk, hogy kérd őket vissza, rakd el a megmaradtakat, figyelmeztesd, hogy hozza vissza, amikor vinné.
Most meg már az a problémád, hogy hogyan tarts nagyobb távolságot tőle.
Komédia.
A ferjed orokolte hazba te betetted a segged es az a gond h elviszi a sajat regi szobajabol a holmijait??????
Ugy h a haz fele a csajé lenne?? Es te vagy ott vendeg. Wtf... Mi van?????
Vagy sogornod is kapott egy hazat?? Jah..csak a ferjed kapott. Es ti vagytok ott ugy h sogorno egy fillert se latott ebbol, te meg bevitted a cicagatyaid es odaszultel.
Had gratulaljunk.
Fel mert menni a regi szobajaba XD jajj...amindenit.
Gec 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Neeee 😂😂😂😂😂😂
Befogadtatok. Mi??? Akkor nem te vagy a vendeg !!!!
Mi a szår!!
Hat 😂😂😂😂😂😂😂😂
Akkor miert nem irtad a kerdeshez hogy Ti fogadtatok be... Minek ?? Akkor butasag volt befogadni. Es nem te szultel mas nyakara. Hanem o ment hozzad keretlenul.
Miert hagytad 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!