Hogy kezeljem a férjem tesóját- sógornőmet? Amikor jön
hozzánk és felmegy a régi szobájába mindig lenyúlja
valaminket. A kistáskákról veszem észre , mert amikor
kimegy az ajtón a cuccait az én taskaimba pakolja és úgy
megy el tőlünk.
Figyelt kérdés
Más gond nincs vele hisz szereti a pici fiunkat is, csak az a baj hogy amikor viszi el a cuccait az én taskáimba pakolászik.
Bevásárló jó minőségű táskára gondolok.
Utólag a sporttáskámat nyúlta le ( rég nem használtam , lehet gondolta már nem kell)
De még kitudja miket visz el, amiket ugye nem látunk vagy nem veszünk észre.
A cuccait félig ott hagyta a szobába- mert a barátjához nem viheti el a könyveit és nem fér minden ruhája el a pasijánál.
Ha a ti házatok, és nem a szülői, hogyhogy van ott szobája? És mi az hogy mit csinálj?
2021. nov. 10. 08:37
13/41 anonim válasza:
Mondjuk mielőtt legközelebb jön kérd meg, hogy hozza vissza ez elhurcolt táskáidat. A másik, hogy ha kell valami, akkor kérdezze meg, hogy elviheti-e, ez általában alap dolognak kéne lennie.
2021. nov. 10. 08:37
14/41 anonim válasza:
Kérdezd meg a sogórnőd, mikor hozza vissza az elvitt táskákat.
2021. nov. 10. 08:47
15/41 anonim válasza:
Ha nem ér annyit, akkor mit rugózol rajta? Pár szaros bevásárlótáska miatt.
Egyébként vagy mond meg neki, hogy ne vigye el, vagy puffogj magadban tovább.
2021. nov. 10. 09:23
16/41 anonim válasza:
Itt megint a kommunikacio a problema. ha meg lenne beszelve a ket fel kozott akkor nem lenne gond. Tessek beszelni vele. Magatol semmi se fog megvaltozni.
2021. nov. 10. 09:39
17/41 anonim válasza:
Tisztázzuk a dolgokat! A szülői ház - ha annó, vagy akár mostanában nem fizettétek ki a testvéredet - akkor legalább ugyanannyira az övé is, mint a tied, tietek. Ezen nincs mit vitatni, ez olyan tény, mint a Föld tömegvonzása, vagy a mindenkor az, hogy épp hány óra van. Én apró-cseprő, piszlicsáré dolgokkal nem foglalkoznék, de ha mondjuk egy mobiltelefont visz el, vagy egy mp3 lejátszót, vagy egy tabletet, azzal már viszont nagyon is, viszont semmit nem ér a vádaskodás, ha nincs az ingatlan minden egyes szobájában, lakrészéban egy - akár rejtett - kamerarendszer.
2021. nov. 10. 09:43
18/41 anonim válasza:
Nos a 16-os nem nekem szólt, de ha itt megy ez a stílus, akkor ideje lenne otthon is szólni ha valami gond van, és akkor lehet változtatni fog.
2021. nov. 10. 09:44
19/41 Andizsuzsi válasza:
"Nem kérem vissza a táskákat,nem ér annyit. Vmi más megoldást keresnék"
Nincs más megoldás. A megoldás, hogy ha zavar, hogy elviszi a táskádat, akkor kedves megkéred, hogy legközelebb hozza vissza. Ha nem zavar, vagy nem ér annyit, akkor mit parázol itt rajta?
2021. nov. 10. 09:49
20/41 anonim válasza:
Ha ennyire utálod a csajt, hogy pár táskát sajnálsz tőle, akkor inkább adjál neki még, hogy kevesebb fordulóval el tudja vinni a dolgait.
Férjed mit szólt, mikor elé tártad ezeket a borzalmas eseményeket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!