Megbocsajthato-e, egykét regi fenykep elszakitasa, ha alapbol rossz a testveri viszonyunk?
"nem is emlekszem az esetre" - most nem mondasz igazat, ilyet se véletlenül nem csinál az ember, se el nem felejti... Kérj bocsánatot, haragudtál rá, féltékeny voltál, mérges voltál. 'Bocsánat!'
Szerintem megbocsájtható így.
Ha más képek nincsenek összetépve, csak azok, azt elég nehéz kimagyarázni.
Ha alapból rossz a viszony, akkor amúgy totál mindegy... Vagy akár ennek kapcsán elkezdhetitek a problémákat megbeszélni is, ha még nem próbáltátok. Ha csak parttalan viták alakulnak ki belőle, akkor hagyd...
Mi van kérdező, széttépted a pasid exének fotóit, és most kamu kérdéssel próbálod beszedni az ötleteket, hogy mit mondj neki?
Se baj, mond meg a fazonnak, hogy ne aggódjon. Nálam meg van minden fotó, és ha kell neki akkor odaadom, még negatív is:D
Vicces vagy. Latod, ilyen csavarra nem is gondoltam.
Nincs ebben semmi ex
Szar tesrveri viszony az van es mardos a lelkiismeret.
Tudom, nehez elbinni de h fel eve boges kozben mit dobtam ki es mit szakitottam be, nem igazan tudom. Gáz az egesz ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!