Hogy kezeljem a férjem tesóját- sógornőmet? Amikor jön hozzánk és felmegy a régi szobájába mindig lenyúlja valaminket. A kistáskákról veszem észre , mert amikor kimegy az ajtón a cuccait az én taskaimba pakolja és úgy megy el tőlünk.
Más gond nincs vele hisz szereti a pici fiunkat is, csak az a baj hogy amikor viszi el a cuccait az én taskáimba pakolászik.
Bevásárló jó minőségű táskára gondolok.
Utólag a sporttáskámat nyúlta le ( rég nem használtam , lehet gondolta már nem kell)
De még kitudja miket visz el, amiket ugye nem látunk vagy nem veszünk észre.
A cuccait félig ott hagyta a szobába- mert a barátjához nem viheti el a könyveit és nem fér minden ruhája el a pasijánál.
Ti mit tennétek a helyembe?
De még kitudja miket visz el, amiket ugye nem látunk vagy nem veszünk észre.
Oké, tisztázzuk, eltűnt valami, vagy csak vádaskodsz?
Nem szülői ház , csak a mi házunk.
Csak az zavar hogy amit gondol azt csak úgy elveszi.
Okés hogy nem nagy dolog 1-1 táska (! nem szatyor), csak az zavar hogy csak úgy elveszi szó nélkül.
Legkozelebb fog meg az o taskajat es pakkolj ki belole latvanyosan majd tedd el a szekrenybe. Majd fenhangon morgolodj h minek ennyi kacat bele...
Am meg ha latod kiveszed a kezebol. Nem engeded fel az emeltre sem a lakasba. Mielott elindul latvanyosan megnezed a taskajat h megint mit tettel be ami nem a tied? Vagy hivogasd folyamatosan h azt a cuccot mikor hozza mar vissza.
De amugy basszus hogy a viharba vagy ennyire nyamnyila???
Esküszöm többször elolvastam, de nem világos mi a gondod.
A sajat régi szobájába megy fel ahol a saját cuccai vannak és azokból visz magával a te bevásárló táskádban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!