Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az a helyzet hogy kisöcsémnek...

Az a helyzet hogy kisöcsémnek megtaláltam az eldugott telefonját (egy régi telefon) és működik rajta a net meg minden és gondolom titokban ő azon játszik meg hasonlók. És nem tudom hogy szóljak e szuleinknek vagy vala beszél jek?

Figyelt kérdés

Ha vele beszélek az nem vezetne sokra mert rám nem hallgat, letagadna meg ilyenek.

De nem akarom beköpni se de az lenne a legjobb az ő érdekében mert voltak alvás zavarai meg nem tesz jót egy másodikos gyereknek hogy szabadon csinálhat bármit a neten.

2021. márc. 25. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

hány éves?

biztos blvan oka hogy dugdossa. valami rosszat csinált?

2021. márc. 25. 21:02
 2/9 A kérdező kommentje:
9 éves. Nincs oka rá, szerintem mindenki csinált valami ilyesmit
2021. márc. 25. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Anyukatok alapból megengedné neki?
2021. márc. 25. 21:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen megvan engedve neki, szokott is de persze valamilyen szinten korlátozva meg nem nézhet meg nem jatszhat akármit. De elő fordult már hogy rossz hatással volt rá valamilyen játék.
2021. márc. 25. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
igen nyilván, szólhatsz szerintem a szuleidnek, nem hinném hogy nagy szidast kapna. Max beszélnek megegyszer vele hogy mit nem szabad
2021. márc. 25. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Én nem szólnék, inkább néha sunyiban ellenőrizném az előzményeket, ez nem akkora dolog, amiért mindenképpen szülői beavatkozás kell, annyit amúgy sincs egyedül egy másodikos gyerek, hogy egésznap azt nyomja. Egy titokban lejátszott 20 percbe meg nem halt bele meg senki. Addig örülök, amíg csak ez a hatalmas titka és nem más. Amíg ezt tilosban járásnak érzi talán nem is érez akkora késztetést másra.
2021. márc. 25. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
27%
Egyszerüen vedd el a telefont tedd el valahova és kész. Beköpni a testvéred nem szép dolog...
2021. márc. 26. 06:02
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Én nem szólnék, de nem is nyomozgatnám az előzményeket, kit érdekel mit néz?
2021. márc. 27. 09:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem szólok szüleimnek mer én se örültem volna annó ha beköp a testvérem, hadd játszon kicsit, legalabb ennyi boldogsága legyen.
2021. márc. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!