Mit tegyek hogy a húgom megint a régi legyen?
Így van, ha két dacos gyermek találkozik.
Az egyiket a puberta, a másikat a klimax rángatja.
Mindkettőt összeláncolni és pszichológushoz vinni.
Anyad nagyon rosszul csinalja. Buta. Es nem veszi eszre, hogy ezzel “rontja” el a gyereket...
Nem latod mi miert van? Miert a hugodat kene leallitani, persze ertem en, de valahogy hianyolom azt a megertest is nalad hogy anyudat is lasd a maga valojaban, hogy hibazott.
Akarmilyen rossz is egy gyerek, ha a csalad nem all mellette akkor van a baj.
En is borzalmasan rossz gyerek voltam, gimiben lazadtam logtam, Stb. De ha a csaladom nem szeret, nem tamogat es nem all mellettem, azzal a szovegel hogy barmi van, ok nem adjak fel es segitenek hogy benojjon a fejem lagya... hat igy lett. Es 30 eves fejjel borzalmasan halas vagyok nekik.
De ők szeretnek engem....
Ha nem szerettek volna, hat pk t a dac korszakban nem kapom meg a tamogatast, sajnos biztos hogy nem lett volna ilyen jo most mar a kapcsolatom veluk, es vegul varga betuvel de nem tertem volna vissza az utamra ahol most vagyok...
Ennyit az anyai szeretet es a csalad tamogatasanak fontossagarol. Es akkor nem ejtettem szot hogy milyen sebeket szerzett most ezzel a hugod, amit egy eleteb at visel....
Hűha. Elég súlyos helyzet.
Gyanítom, húgos mindig teljesítménykényszeres volt, és a "szülei" (mármint anyukád párját és anyukádat értem ez alatt, de lehet, vastagon benne van akár a biológiai anyja és annak a párja is) nagyon sok elvárást támasztottak elé... ő meg, mint a hülye, megfelelt minden egyes elvárásnak. Ilyenkor nagy bukta tud lenni, ha az ember hirtelenjében rájön, hogy kib...ttul nem értékelik azt, amit ő az ő irreális elvárásaik miatt tett. Velem is hasonló történt, mondjuk én nem piáltam meg pasiztam, hanem szimplán csak nihilista lettem és sz.tam a tanulásba, mert egyszerűen kiégtem. De ismerős maga a helyzet.
Én mindenesetre elbeszélnék anyámmal, hogy gratulálok. Sőt én lehet, hogy pofon is vágnám (jó, mondjuk én pont a tapasztalataimból a vérséget sem tartom nagyra). Beszélnék a leányzó apjával is.
Aztán azt mondanám a lánynak, hogy anyám hülye pitcha volt, nem kell az ő hülyeségeire időt fecsérelni, neki is jobb lesz, ha nem folytatja ezt a káros tevékenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!