Mit tegyek hogy a húgom megint a régi legyen?
"Mert nem vagyok kiváncsi a világ legrosszab gyerekének a hülye ugrálására."
Nem, ezt nem lehet megèrteni. Nyilvàn nem ez az első ès utolsò ilyen megnyilvànulàsa, amitől igy kikèszült a làny.
Nanà, hogy te megèrted mert anyuci pici fiucikàja vagy, de màsèrt nem lehet....
Talán anyád bocsánatot kérhetne tőle.
Mert a leírásból kb. azt látom, hogy mindenki anyád talpát nyalja, és senki nem állt a húgod oldalára. Így érthető, hogy bevadul.
a kapcsolattal anyád elfogadta a férfit és annak családját is. Ha már akkor nem fűlött hozzá a foga akkor eleve bele sem kellett volna mennie. Tudta hogy a fickónak gyereke van, utólag belerúgni a gyerekbe viszont tapló dolog...
Itt anyukád a prosztó és a húgodat teljesen megértem, míg téged és anyádat viszont nem tudom megérteni.
mondd meg neki azt, hogy "figyu igazad van, jogosan sértődtél meg, de tanulni magadnak kell és ne egy olyan nő miatt tedd tönkre a jövődet aki le se tojja ezt. Ez a dac amit csinálsz csak az ő malmára hajtja a vizet. Ha igazán bizonyítani akarsz akkor tanulj jól, szerezz egy jó szakmát és sose tartsd utána anyámmal a kapcsolatot, akkor se ha szüksége lesz rá. Amit ugyanis most csinálsz az csak téged tesz tönkre hidd el ő észre sem veszi"
Én legalábbis ezt mondanám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!