Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megszégyenít a testvérem, mit...

Megszégyenít a testvérem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk. Én tesóm, anyu,apu. 20 éves vagyok, van egy bátyám.

Itthon bármire kiakad, akkor ordít, tör, zúz. Az egész utca hallja. Ráadásul olyan hangerővel beszél, hogy abból a szomszédok mindent hallanak. Gusztustalan, szexuális tartalmú, igénytelen szövegei vannak. És nagyon gyerekes is.

(Tetszik nekem a szomszéd srác)

Kérlek ne mondjátok opciónak, hogy költözzek el, mert nem fogom idegen zsebét tömni albérletben. Saját lakásra gyüjtök, ezért élek itthon.

Inkább az érdekelne, hogy ezt hogyan lehetne semlegesíteni? Mármint azt, hogy ne vegyenek a tesómmal egy kalap alá és ne nézzenek minket őrült családnak?

Meg a másik az, hogy borzasztó igénytelen. Magára és a környezetére is.

2021. szept. 19. 13:21
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
99%
Szulok mit szolnak?
2021. szept. 19. 13:26
 2/34 A kérdező kommentje:
Semmit. Nem tudnak vele semmit tenni. Amúgy autista. Még tinikorában diagnosztizálták.
2021. szept. 19. 13:29
 3/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem szégyenít meg téged, csak saját magát. A szülőknek kellene rábeszélni, hogy kezeltesse a mentális problémáját.
2021. szept. 19. 13:29
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Öt nézik max hülyének.
2021. szept. 19. 13:34
 5/34 A kérdező kommentje:

Hát ha az olyan könnyű lenne. Mellesleg a tetsvérem szerint vele minden rendben van és mindig másik ember a sz@r, ő azért viselkedik így.

Anyámék meg nem teszik ki itthonról, nem melózik, csak a fesztivált csinálja. (oké, nyilván engem is kivághatnának, de én dolgozok)

2021. szept. 19. 13:34
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fog hülyének nézni a tesód miatt.
2021. szept. 19. 13:39
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Azon ne aggódj, hogy a testvéred miatt néznek hülyének téged, ha az én közelemben laknátok én se vennélek vele egy kalap alá, semmit nem jelent, hogy testvérek vagytok.

Próbálj meg minél kevesebbet a közelében lenni és nem foglalkozni vele. Tudom, mondani könnyű, de ez az egyetlen megoldás.

2021. szept. 19. 14:00
 8/34 anonim ***** válasza:
92%
Autista a testvéred, és így viselkedik?
2021. szept. 19. 14:14
 9/34 A kérdező kommentje:
Igen, így viselkedik. Bár szerintem nárcisztikus hajlam is befigyel, de erről nem kapott véleményt.
2021. szept. 19. 14:26
 10/34 anonim ***** válasza:
27%
Narcisztikus autista nem létezik!
2021. szept. 19. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!