Tudtok írni Olyan személyes emlékeket amikben az apukátok nagyon megalázott illetve megszégyenítt titeket mások előtt?
Figyelt kérdés
Éret A konkrét élményeket részletesen2018. febr. 8. 17:39
2/17 anonim válasza:
Nem, egy szuper ember aki mindig a családjáért dolgozott, házat építettek a rokonsággal és mindent megtett, hogy sose nélkülözzünk. Igazi példakép.
4/17 anonim válasza:
Szerencsére nem volt ilyen. Aranyos apukám van. Az anyám tett ilyet. Az nem jó?
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Nem volt ilyen. Nekem is ő a példaképem, pedig nő vagyok.
De utolsónak, aki linkelt, én is pont írni akartam, hogy pár napja volt már egy ugyanilyen kérdés. Azért emlékszem, mert válaszoltam rá egy osztálytársammal kapcsolatban, őt hogyan alázta előttem az apja. (Fejét verte a jelenlétemben fapapuccsal kisgyerekként.)
7/17 anonim válasza:
"Éret A konkrét élményeket részletesen"
Mi vagy te? Valami pszichopata? Legalább írd le helyesen, mit szeretnél.
8/17 anonim válasza:
Bántalmazásból íródik a szakdoli a genderszakon?
9/17 anonim válasza:
Engem.A tudásával,a jószívével,az ambíciójával,az intelligenciájával és az elkötelezettségével.
Ha tizedannyira jó ember leszek mint ő,már jó úton haladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!