Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy lesz egy
tetoválásom? Esetleg személyes tapasztalat?
Figyelt kérdés
Két hét múlva nagykorú leszek és szeretném magam meglepni. A szüleim azonban nagyon maradiak, és nemcsak a tetoválásokat utálják, hanem azokat is, akik viselik. Szeretném nekik lassan adagolni, van valami ötletetek?
Lány vagy az írásodból kinézve. Szóval mi célból akarsz tetkót, és miért? Pl. életed egy szép pontjának emlékét akarnád magadra varratni, esetleg derekadra a szokásosat? :D Ezt leírhatnád és akkor segíthetünk valami magyarázatot kitalálni. Hogy miért akarod igazán és akkor talán elfogadják.
2016. jún. 6. 21:37
3/21 anonim válasza:
Van egy jó tanácsom:ne csináld mert 1 lehet elrontják 2 megbánhatod
2016. jún. 6. 21:57
4/21 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a van jelentése témát, az enyémnek semmi jelentése, a kiegészítésnek se lesz.
Visont jól gondold meg kihez mész ill csak takarható helyre varrass most még!
2016. jún. 6. 23:04
5/21 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra :D Biztos atomfizikus vagy. Vagy netán Mesterséges intelligencia kutató? Vezető orvos? :D Ja hogy nem? Leggázabb ha valaki jelentés nélküli tetkót rakat magára.
2016. jún. 6. 23:13
6/21 anonim válasza:
Na jó sry a személyeskedésem miatt, semmi kedvem itt vitázni, meg értelmetlen is lenne. My mistake.
2016. jún. 6. 23:23
7/21 anonim válasza:
#5 kösz, büszke vagyik magamra, mellesleg senior mérnök vagyok ;)...és teljesen egyedi a tetoválásom, csak nincs mögöttes jelentése, elég, hogy szép ;)
2016. jún. 7. 01:38
8/21 anonim válasza:
Nem tudom, nalatok hogy mukodik, de nekem sem engedtek a tetovalast anno - marmint nem voltak hajlandoak a nevuket adni hozza -, aztan 18 evesen megcsinaltattam. Apukam csovalta a fejet, hogy milyen hulye vagyok, de igazabol nem valtoztatott a kapcsolatunkon, az sem, hogy azota ujra atuttettem, mert kisse kifakult az evek soran. :D
Szoval, nem ismerjuk a szuleidet, nalunk igy volt.
23N
2016. jún. 7. 02:07
9/21 anonim válasza:
Azért utálják az ilyesmit, mert mikor ők fiatalok voltak, csak a börtönviseltek hordtak tetoválást.
Bevallom, én sem vagyok tetoválás párti, de ez a te döntésed. Egyébként meg nem tilthatják meg, csak a tanácsukat adhatják.
Én azért nem csináltatnék soha magamra tetoválást, mert ez divat. A divat folyamatosan változik, a kész tetkó meg nem igazán.
A ROZI felirat az alkaron ultra menő volt a 60-as években, ma meg gáz a nagypapin. Ez a mai fiatalok is meg fognak öregedni egyszer.
2016. jún. 7. 08:02
10/21 anonim válasza:
Ne hallgass azokra a válaszolókra, akik rögtön ennyiből következtetnek a nemedre, intelligenciaszintedre, és további ide egyáltalán nem kapcsolódó dolgokra. :D Én is így voltam, amikor 18 lettem. Én azt csináltam, hogy már évek óta mondogattam, hogy majd egyszer csináltatok (persze felnőtt koromban), aztán szépen egyre "közelebb hoztam", meséltem a mintáról, stb., szóval minél többször igyekeztem szóbahozni, hogy anyukám megenyhüljön (ő az, aki szigorú nálunk). Ma már 2 tetkóm is van, úton van a 3., és bár még mindig nem tetszik neki, megértette és elfogadta. Szóval szerintem próbáld meg időnként felhozni a témát, hogy megszokja a gondolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!