Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy lesz egy tetoválásom? Esetleg személyes tapasztalat?
Figyelt kérdés
Két hét múlva nagykorú leszek és szeretném magam meglepni. A szüleim azonban nagyon maradiak, és nemcsak a tetoválásokat utálják, hanem azokat is, akik viselik. Szeretném nekik lassan adagolni, van valami ötletetek?2016. jún. 6. 21:27
11/21 anonim válasza:
Tetováltasd magadra aztán mutasd meg neki, úgyse tudnak már vele utána mit csinálni.
12/21 anonim válasza:
Én közöltem velük hogy megvan az időpontom és hogy ekkor meg ekkor megyek tetováltatni...apu konkrétan csak akkor fogta fel hogy én tényleg megcsináltattam mikor hazaértem és kész volt a tetoválás. Akkor meg csak annyit mondott, hogy "ugye tudod hogy ezt nem tudod lemosni"😁...anyunak meg mindig is tetszettek a tetoválások szóval vele könnyű dolgom volt
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki rendes választ adott! :)
Úgy döntöttem hogy először úgy teszek mintha hennát akarnék (ettől is ki vannak akadva) és ha sikerül lenyugodniuk akkor közlöm majd hogy tetoválás lesz.
2016. jún. 7. 22:02
14/21 anonim válasza:
Én sokat gondolkodtam azon, hogy hogy mondjam el anyumnak, hogy lesz tetoválásom 2 héten belül. Neki alapból nem tetszett az ötlet mikor néha felhoztam de aztán elhatároztam mert volt egy minta ami nagyon bejött, jelentése is van számomra és a tetováló nagyon brutálul rajzolta meg. Aztán gondoltam amikor kimegy cigizni megyek vele (amikor kiülünk együtt egy cigire sok mindent meg tudunk dumálni normális keretek között) aztán lefeküdt aludni, kimentem egyedül egy cigire addig gyűjtöttem a bátorságom és bementem közölni vele. Ugye már nagyon álmos volt meg az elalvás határán volt tehát annyira nem tud kiakadni de mikor kérdeztem a véleményét azt mondta végül, hogy "úgy se tudlak megakadályozni benne" tehát ezt beleegyezésnek vettem utána tök lazán még beszélgettünk a témáról és hagytam aludni. :) Végül rá 3 napra csináltattam meg és neki is tetszett :D Szóval nem volt ebből probléma. 18/F
15/21 anonim válasza:
egy tetoválás ma már kb annyira önkifejező, és különleges, mint hogy iPhone-od van. Mindenki azt hiszi, hogy egyéni, mert lehet hozzá színes hátlapot venni, de korvára nem az...
16/21 anonim válasza:
Már vártam, hogy jöjjenek az "ettől nagyon különlegesnek akarod érezni magad, de nem leszel az!!" típusú válaszok :D Kedves válaszolók (főleg utolsó), aki tetováltat, az nem azért csinálja, hogy különlegesnek tűnjön. Baromi sok oka lehet annak, hogy valaki tetoválást akar (személyes jelentés, emlékek, esztétika/művészet, stb.), na ez nem tartozik közéjük.
17/21 Cat de Rivale válasza:
Sehogy. Csináltasd meg és pacsi, aztán reménykedj, hogy nem dobnak ki otthonról.
18/21 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös ha érdekel, arra gondoltam, hogy a kiskutyámat tetoválom magamra. Mivel ráadásul keverék, és egy konkrét képet szeretnék magamra másolni szerintem eléggé egyedi lesz ;)
2016. jún. 9. 21:29
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező, egy gyors google keresés megmutatja, hogy mennyire kürvára egyedi, ha egy kutya képét tetováltatod magadra.
Csak nem azt hitted, hogy neked jutott eszedbe először?
20/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó eszem ágában sincs azt gondolni hogy nekem jutott eszembe először ;) De 1. az elsődleges célom nem az egyediség, hanem az önkifejezés 2. a kutyám maga igenis egyedi, mert minden kutya egyedi, tehát 100% hogy egyedi lesz a tetoválás. Ennyi ;)
2016. jún. 13. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!