Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy lesz egy tetoválásom? Esetleg személyes tapasztalat?

Figyelt kérdés
Két hét múlva nagykorú leszek és szeretném magam meglepni. A szüleim azonban nagyon maradiak, és nemcsak a tetoválásokat utálják, hanem azokat is, akik viselik. Szeretném nekik lassan adagolni, van valami ötletetek?

2016. jún. 6. 21:27
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

Ne hallgass senkire, aki azt mondja ne csináld. Én az első tetkómnál 17 éves volt, abba még bele is egyeztek hogy megcsináltathatom (kiskorú voltam, kellett a beleegyezés), másodiknál még szintén kellett, még abba is belementek. Utána már csak nagykorúan csináltattam, és már van 6, az egész testemen szétszórva, és csütörtökön megyek teli kar lesz meg. Mondanám, hogy ezután leállok, de nem :D Szóval ha valamilyen szinten megértenek a szüleid nem kell félni tőlük. Nekem az első tetoválásom a kutyusom tappancsa volt, és még mindig az a kedvencem, meg amelyik a legtöbbet jelenti, akármilyen nehéz helyzet előtt állok segítséget nyújt ha megpuszilom. Szóval te érzed, és ha úgy érzed tedd meg, ne félj.

Bocsi a hosszú válaszért :D

2016. jún. 14. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!