Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan vertem meg öcsémet?...

Jogosan vertem meg öcsémet? Jogosan haragudnak rám anyék?

Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő uncsi tesóm folyton megaláz pl beszélbegetünk a legjobb fiú barátommal lejárat , flegmán beszél velem . Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) . A múltkor kitalálta , hogy egy a 20 centis fQszt szeretem meg arról álmodozok és ezt mondtam neki ( ilyet a soha büdös életben nem mondtam gondolni se gondolok ilyenekre ha mondtam is volna neki ilyet nem lenne neki joga elmondani , mert testvéri titok lenne) A múltkor betelt a pohár nekimentem és tökön rúgtam nem egyszer meg megpofoztam . Ennyi lenne a sztori a véleményetekre kíváncsi vagyok.
2021. ápr. 9. 22:42
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Jó nem tettem a kezemet a szám elé egyszer nem teszi az ember már a szájába tüszentenek
2021. ápr. 10. 15:59
 52/59 anonim ***** válasza:
62%
Undorító... Ha tényleg igaz, akkor jól tetted amit tettél! Nincs anyádéknak igazuk, és inkább szégyelljék magukat, hogy ekkora paraszt gyereket sikerült csinálniuk. Ezt sehol nem fogják neki tolerálni. Mi lesz a következő? A szobába sz.rik?
2021. ápr. 10. 15:59
 53/59 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez maximálisan igaz.
2021. ápr. 10. 16:06
 54/59 anonim ***** válasza:
56%

Jesszus, egy 10 éves gyerekről beszélünk, ritka nagy gusztustalanságokat tudnak csinálni a gyerekek, most még vicces neki, aztán ugyanúgy kinövi, mint mindenki más, és baromi ciki lesz neki is visszagondolnia erre. Nem normális viselkedés, persze, és nyilván meg kéne nevelni, de nem mi és nem a 12 éves unokatestvére fogja.

Kérdező, tényleg csak annyit tudok mondani, hogy nyugodj meg, majd megbékélnek a szüleid. Máskor ne rúgd tökön a fiúkat, de hát ez már megtörtént, nem tudsz rajta változtatni. Ha nagyon rosszul érzed magad, akkor kérj bocsánatot a szüleidtől, hogy verekedtél, ígérd meg, hogy máskor nem fogsz. Jogos volt, de ez nem a megfelelő módszer. Ha teljesen lenyugodtak, kérdezd meg anyukádat, mit csinálj ehelyett, ha bánt, piszkál.

2021. ápr. 10. 21:09
 55/59 anonim ***** válasza:
Jó, az is igaz, hogy nem kellett volna tökön rúgni, abból azért elég kemény következmények lehettek volna...
2021. ápr. 10. 23:09
 56/59 A kérdező kommentje:
Tavaly ilyenkor meg is fojtogatot abból nem lehettek volna kemény következmények nem abból nem , mert az én vagyok nem ő . Szerintem sokkal jobban szeretik őt , mint engem. A hülyegyerekét
2021. ápr. 11. 08:55
 57/59 A kérdező kommentje:
Ezt eddig nem írtam , mert nem hitetek volna nekem az is lehet , hogy ezt se fogjátok. Amikor tavaly fojtogatot utána mintha mi sem történt volna ugyanúgy figyelembe vették . Most én rúgtam tökön ( szerintem jogosan) most meg nem szólnak hozzám
2021. ápr. 11. 08:57
 58/59 A kérdező kommentje:
Ja azért fojtogatot meg , mert kihúztam a telefonját töltőről , hogy betudjam dugni a porszívót ( beigértem , hogy segítek takarítani) . Erre felkapott egy párnát azt ordította , hogy megöllek és rám ugrot , majdnem sikerült neki egyébként , de rá senki se haragudott . Hozzám még ma se szólnak
2021. ápr. 11. 08:59
 59/59 anonim ***** válasza:
Elhiszem, és ezért is mondtam, hogy valami hihetetlen alpári, proli családod lehet. A nem nevelés ordít az öcsédről, és ez a szülők sara. 18. szülinapom után én kerülném őket.
2021. ápr. 11. 11:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!