Jogosan vertem meg öcsémet? Jogosan haragudnak rám anyék?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő uncsi tesóm folyton megaláz pl beszélbegetünk a legjobb fiú barátommal lejárat , flegmán beszél velem . Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) . A múltkor kitalálta , hogy egy a 20 centis fQszt szeretem meg arról álmodozok és ezt mondtam neki ( ilyet a soha büdös életben nem mondtam gondolni se gondolok ilyenekre ha mondtam is volna neki ilyet nem lenne neki joga elmondani , mert testvéri titok lenne) A múltkor betelt a pohár nekimentem és tökön rúgtam nem egyszer meg megpofoztam . Ennyi lenne a sztori a véleményetekre kíváncsi vagyok.2021. ápr. 9. 22:42
11/59 A kérdező kommentje:
Értem igaza van mindenkinek aki szerint az erőszak nem megoldás az alap természetem sem az a verekedős , de ha kihoznak a sodromból ( ami sokszor elég nehéz ez 1 éve ment már csak most robbantam)
2021. ápr. 9. 23:11
12/59 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy nem megoldás. Azt írtam, hogy nem a legjobb megoldás.
Van különbség! Lásd a különbséget. Az utcán is lesz olyan szitu, amikor a bal horog, jobb egyenes a megoldás és nem az, hogy "legyen kedves uram nem fizikailag bántalmazni a feleségem, aki épp terhes".
13/59 anonim válasza:
"Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) ." Ezt én sem értem. Megmagyaráznád???? Ugy véletlenül hogyan kerül a végbele a fejed fölé közvetlenül? Mit csináltok ilyenkor?
14/59 A kérdező kommentje:
Én se tudom anyáék mondták , hogy ez lehet véletlen . Nem vagyok normális én se komolyan
2021. ápr. 9. 23:34
15/59 A kérdező kommentje:
Ez így vissza gondolva tényleg érdekes ( már valamennyire kiment belőlem a düh) ilyenkor jobban tudok gondolkodni és tényleg mikor lehet az a helyzet , hogy ez véletlen
2021. ápr. 9. 23:35
16/59 A kérdező kommentje:
Ezeket nem panaszkodásként írom , mivel nincs kivel megbeszélnem a dolgot nem tudom kiadni magamból
2021. ápr. 9. 23:37
17/59 anonim válasza:
"Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) XDDDDDDeznagyonkemeny
18/59 anonim válasza:
Azért elég gáz, hogy 16 évesek elmúltatok, és ilyenek vagytok.
19/59 anonim válasza:
Engem az érdekelne, h kiszellőzött-e már a fejedből a szag a lefingás után
20/59 anonim válasza:
Tökön rúgni nagyon inkorrekt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!