Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan vertem meg öcsémet?...

Jogosan vertem meg öcsémet? Jogosan haragudnak rám anyék?

Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő uncsi tesóm folyton megaláz pl beszélbegetünk a legjobb fiú barátommal lejárat , flegmán beszél velem . Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) . A múltkor kitalálta , hogy egy a 20 centis fQszt szeretem meg arról álmodozok és ezt mondtam neki ( ilyet a soha büdös életben nem mondtam gondolni se gondolok ilyenekre ha mondtam is volna neki ilyet nem lenne neki joga elmondani , mert testvéri titok lenne) A múltkor betelt a pohár nekimentem és tökön rúgtam nem egyszer meg megpofoztam . Ennyi lenne a sztori a véleményetekre kíváncsi vagyok.
2021. ápr. 9. 22:42
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
89%
Akkor ő most az öcséd, vagy az uncsi tesód?
2021. ápr. 9. 22:45
 2/59 A kérdező kommentje:
1-es uncsi tesót akrtam írni de kijavított az autókorekkt
2021. ápr. 9. 22:48
 3/59 anonim ***** válasza:
75%
Testvéri titok 🤣
2021. ápr. 9. 22:51
 4/59 anonim ***** válasza:
91%

" lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) "

Csak annyit kérdeznék, hogy... mivan? Ilyen véletlenek sem sűrűn lehetnek a világegyetem határain belül.

2021. ápr. 9. 22:52
 5/59 anonim ***** válasza:
76%
Legalább figyelj jobban a részletekre,ha kamuzol!
2021. ápr. 9. 22:58
 6/59 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki máshogy reagál.

Én simán tiltom, és megszakítom vele a kapcsolatot. Homofóbizáljon a seregbe, oda való ez a szint.

2021. ápr. 9. 22:59
 7/59 A kérdező kommentje:
Persze , mert minden kamu és én ezzel szórakozok este 11-kor . Mert kamus kedvembe vagyok . Egyébként köszi az értelmes válaszokat.
2021. ápr. 9. 23:00
 8/59 anonim ***** válasza:
67%

A verekedés nem a legjobb megoldás.

Anyudék értsék meg mit csinál a másik. Adjanak más megoldást, mint a pofán verés. Te meg próbáld ki azt. Ezekből lehet tanulni. A lecseszés önmagában nem elég.

2021. ápr. 9. 23:07
 9/59 anonim ***** válasza:
76%
Jól tetted!
2021. ápr. 9. 23:10
 10/59 anonim ***** válasza:
76%

Én amúgy megértem és a lelkem úgy érzi, hogy meg is érdemelte, de amit én tettem volna max egy ütés vagy rúgás, nem több.

Viszont, ha teljesen értelmes ember akarok lenni, tudom, hogy nem szabad megütni senkit, ez nem old meg semmit.

Szóval megértem, hogy haragudnak rád ezért, de mégse...🤷🏼‍♀️

2021. ápr. 9. 23:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!