Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a lánytokra ha...

Haragudnátok a lánytokra ha elmenne a tudtotok nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni nőgyógyászatra mivel fertőzésem van illetve fogamzásgátlót szeretnék felíratni mivel élek aktív szexuális életet. A párommal szeretnék elmenni viszont az anyukám is mindenképpen ott szeretne lenni. Viszont ő decemberig nem tudd elkérezkedni a munkából így csak jövő hónapban tudna elkísérni. Viszont én addig nem szeretnék várni de az édesanyám nem érti meg,hogy nekem fontos az,hogy ne legyek fertőzött illetve nem is szeretnék még kisbabát most is védekezünk természetesen de szeretnék átváltani gyógyszerre. Úgy gondoltuk a párommal,hogy az anyukám tudta nélkül időpontot kérnék a jövő hétre és elmennék ketten együtt. Szeretem az anyukámat de nem értem,hogy miért olyan fontos,hogy az,hogy a 21 éves lányát kísérgesse orvoshoz.A párom is velem egyidős. Viszont félek,hogyha ez kiderül anyum balhét fog csapni pedig csak arról van szó,hogy szeretnék elmenni mivel szeretjük egymást de még babát nem akarunk. Anyaként ti elfogadnátok vagy haragudnátok,hogy elintézte a magánéletét a párjával?
2020. nov. 12. 18:57
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
99%
Felnőtt vagy, viselkedj is úgy. Kérj időpontot, és intézd el a vizsgálatot.
2020. nov. 12. 19:03
 2/39 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj, de ne is legyen gyereked egy darabig ha még magadért se állsz ki. Mi az hogy heteket várja dokival, hogy ne balhézzon anyád? Aztán hogy addig milyen maradandó károsodás érhet az nem számít? Nekem már az is fura kicsit hogy a hapsid is menne a nőgyógyászhoz.
2020. nov. 12. 19:04
 3/39 anonim ***** válasza:
96%
#1 vagyok, egyébként anya és nagymama. Ha kérte a lányom, elmentem vele nőgyógyászhoz, ha a párjával akart menni, akkor szerintem nem is tudtam róla mindig. És ez így volt jól.
2020. nov. 12. 19:05
 4/39 anonim ***** válasza:
95%
21 évesen minek akar anyád kísérgetni?
2020. nov. 12. 19:05
 5/39 anonim ***** válasza:
99%
Azt hittem, max. 15-16 éves vagy...
2020. nov. 12. 19:06
 6/39 anonim ***** válasza:
98%
Ne hülyéskedj már, 21 éves vagy, teljesen természetes, hogy egyedül is elmehetsz orvoshoz. Anyukád meg fogadja el, hogy felnőttél, ha balhét csap, akkor legalább ezen túlvagytok, mert elég valószínű, hogy bármilyen önállósodási törekvésedre így reagálna.
2020. nov. 12. 19:08
 7/39 anonim ***** válasza:
98%

De miből gondolod, hogy balhézni fog? Ennyire rossz a kapcsolatotok?

Ha igen, fog balhézni máson is. Ha nem, akkor meg miért ne mondhatnád meg neki, hogy “anya köszönöm, hogy elkísérnél, de az egészségem miatt nem szeretnék ennyit várni, ezért inkább elmegyek most a párommal”?

2020. nov. 12. 19:09
 8/39 anonim ***** válasza:
96%

Nem haragudnék, de én nem is erőtetném, hogy mindenképp ott legyek. Persze ha ő szeretné, akkor szívesen elkísérem, de mehetne egyedül vagy mással is, ebből nem csinálnék problémát.

Így, hogy anyukád ezt nem akarja, várhatóan fog balhézni, hogy miért mentél el a háta mögött. Próbáld meggyőzni, hogy ez sürgős lenne neked a fertőzés miatt, így most mennél inkább a barátoddal, de ha szeretne, máskor jöhet ő is.

2020. nov. 12. 19:16
 9/39 anonim ***** válasza:
98%

21éveset kísérgetni...??

Mit gondol anyukád? Milyen indokkal akar veled menni...???

2020. nov. 12. 19:19
 10/39 anonim ***** válasza:
97%

Én nem haragudnék, mivel én - anyukáddal ellentétben - normálisan gondolkodom.

1. Felnőtt ember vagy. Akkor és olyan orvoshoz mész, amilyenhez akarsz.

2. 21 évesen természetes, hogy nemi életet élsz, és ebből adódóan fog.gátló tablettát akarsz szedni. Kifejezetten örülnék, hogy van stabil párkapcsolatod.

3. Ha konkrétan van valami fertőzésed, akkor én is biztatnálak, hogy mihamarabb járj a végére. Kifejezetten örülnék, hogy nem halogatod az orvoshoz fordulást, ill. nem tart vissza rosszul értelmezett szemérem, vagy a vizsgálat kellemetlen volta.

4. Ha NEKEM fontos, hogy ott legyek, akkor MEGOLDOM, hogy ráérjek. (Én ezen akadtam ki legjobban a történetedben.) Ugyanakkor lenne bennem annyi tapintat, hogy csak akkor kísérnélek el, ha neked ez nem lenne zavaró.

5. Mivel a jelenlegi járványhelyzetben a fene se tudja, mikor, milyen ellátást függesztenek még fel, ne várj semmire sem, mert lehet, hogy addigra már nem fogadhat az orvos!!!

Amúgy én férfi és apa vagyok, de nem hinném, hogy ennek nagy jelentősége van.

2020. nov. 12. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!