Haragudnátok a lánytokra ha elmenne a tudtotok nélkül?
De miből gondolod, hogy balhézni fog? Ennyire rossz a kapcsolatotok?
Ha igen, fog balhézni máson is. Ha nem, akkor meg miért ne mondhatnád meg neki, hogy “anya köszönöm, hogy elkísérnél, de az egészségem miatt nem szeretnék ennyit várni, ezért inkább elmegyek most a párommal”?
Nem haragudnék, de én nem is erőtetném, hogy mindenképp ott legyek. Persze ha ő szeretné, akkor szívesen elkísérem, de mehetne egyedül vagy mással is, ebből nem csinálnék problémát.
Így, hogy anyukád ezt nem akarja, várhatóan fog balhézni, hogy miért mentél el a háta mögött. Próbáld meggyőzni, hogy ez sürgős lenne neked a fertőzés miatt, így most mennél inkább a barátoddal, de ha szeretne, máskor jöhet ő is.
21éveset kísérgetni...??
Mit gondol anyukád? Milyen indokkal akar veled menni...???
Én nem haragudnék, mivel én - anyukáddal ellentétben - normálisan gondolkodom.
1. Felnőtt ember vagy. Akkor és olyan orvoshoz mész, amilyenhez akarsz.
2. 21 évesen természetes, hogy nemi életet élsz, és ebből adódóan fog.gátló tablettát akarsz szedni. Kifejezetten örülnék, hogy van stabil párkapcsolatod.
3. Ha konkrétan van valami fertőzésed, akkor én is biztatnálak, hogy mihamarabb járj a végére. Kifejezetten örülnék, hogy nem halogatod az orvoshoz fordulást, ill. nem tart vissza rosszul értelmezett szemérem, vagy a vizsgálat kellemetlen volta.
4. Ha NEKEM fontos, hogy ott legyek, akkor MEGOLDOM, hogy ráérjek. (Én ezen akadtam ki legjobban a történetedben.) Ugyanakkor lenne bennem annyi tapintat, hogy csak akkor kísérnélek el, ha neked ez nem lenne zavaró.
5. Mivel a jelenlegi járványhelyzetben a fene se tudja, mikor, milyen ellátást függesztenek még fel, ne várj semmire sem, mert lehet, hogy addigra már nem fogadhat az orvos!!!
Amúgy én férfi és apa vagyok, de nem hinném, hogy ennek nagy jelentősége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!