Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a lánytokra ha...

Haragudnátok a lánytokra ha elmenne a tudtotok nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni nőgyógyászatra mivel fertőzésem van illetve fogamzásgátlót szeretnék felíratni mivel élek aktív szexuális életet. A párommal szeretnék elmenni viszont az anyukám is mindenképpen ott szeretne lenni. Viszont ő decemberig nem tudd elkérezkedni a munkából így csak jövő hónapban tudna elkísérni. Viszont én addig nem szeretnék várni de az édesanyám nem érti meg,hogy nekem fontos az,hogy ne legyek fertőzött illetve nem is szeretnék még kisbabát most is védekezünk természetesen de szeretnék átváltani gyógyszerre. Úgy gondoltuk a párommal,hogy az anyukám tudta nélkül időpontot kérnék a jövő hétre és elmennék ketten együtt. Szeretem az anyukámat de nem értem,hogy miért olyan fontos,hogy az,hogy a 21 éves lányát kísérgesse orvoshoz.A párom is velem egyidős. Viszont félek,hogyha ez kiderül anyum balhét fog csapni pedig csak arról van szó,hogy szeretnék elmenni mivel szeretjük egymást de még babát nem akarunk. Anyaként ti elfogadnátok vagy haragudnátok,hogy elintézte a magánéletét a párjával?
2020. nov. 12. 18:57
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
91%
Menj el nyugodtan a pároddal semmi köze/beleszólása nincs az anyukádnak mert önálló felnőtt ember vagy. (Nem kiskoru) és a fogamzásgátló előtt szólj hogy legyen vérvétel amiben néznek Leiden-mitaciot is (ha az van nem szedhetsz mert akkor fokozott a trombozishajlamod és a tabi is fokozza kb instant trombolozis) lényeg menj ahogy szeretnél, és kérj előtte Leiden-mutacio vizsgalatot
2020. nov. 12. 21:44
 22/39 anonim ***** válasza:
90%
A nőgyógyászat nem társasjáték, jelenleg a barátod sem mehet veled, legfeljebb, ha szülnél, de akkor sem lehetne a vajúdásnál sem bent, csak a kitolásnál. Egyébként lehet, hogy így is csak decemberre adnak időpontot, minél előbb intézd. Anyukád, ha ezért megharagszik, akkor komoly mentális problémája van, már 5 évvel ezelőtt sem kellett volna a jelenléte.
2020. nov. 12. 21:54
 23/39 anonim ***** válasza:
8%
Lehet anyukája csak a legjobbat akarja a lányának és nem akarja hogy rossz orvoshoz menjen, mert félti?! Erre miért nem gondolt senki?
2020. nov. 12. 22:32
 24/39 anonim ***** válasza:
90%

23-as, te is ilyen helikopter-anyuka volnál?

Akkor mondja meg, hogy kit ajánl.

Ehhez nem kell elkísérnie a lányt. Pláne, ha rá se ér.

2020. nov. 12. 22:39
 25/39 anonim ***** válasza:
29%
23as vagyok és 24es nem, nem vagyok helikopter anyuka ugyanis nem vagyok anyuka.
2020. nov. 12. 23:25
 26/39 anonim ***** válasza:
63%

21 évesen, 1 éves volt a fiam.

Egyedül voltam dokinál, amikor megmondta, hogy babát várok.

De,16 éves voltam amikor elmentem fogamzásgátlót íratni, teljesen, egyedül.

Nem kellett diszkiseret.

Tervezett baba volt, mielőtt belekötne valaki.

2020. nov. 13. 00:38
 27/39 anonim ***** válasza:
19%
Igazából szerintem az itt a gond, hogy mindketten fiatalok, és lehet a család fogja fizetni a gyógyszert és beleegyezés nélkül lehet nem lesz finanszírozás és ettől fél.
2020. nov. 13. 00:44
 28/39 anonim ***** válasza:
52%
Nagylány vagy,el tudsz menni egyedül vagy a pároddal.21 éves lányt az anyukája kisérjen orvoshoz az elég ciki.
2020. nov. 13. 04:36
 29/39 anonim ***** válasza:
50%
Anyukád fizetné a vizsgálatot?
2020. nov. 13. 06:27
 30/39 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerűen szólsz neki, hogy bocs, de nagyon viszket, már fel van maródva, nem tudsz várni decemberig. Különben is, semmi értelme mennie, mert a vírushelyzet miatt kísérőt nem engednek be.
2020. nov. 13. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!