Haragudnátok a lánytokra ha elmenne a tudtotok nélkül?
Én őszintén szólva nem is értem hogy az anyukádnak mi köze van hozzá mi elég sok mindent megbeszélünk és elszoktam neki mesélni hogy hova megyek milyen orvoshoz stb de csak olyan szinten hogy megkérdezi hogy miujsag én meg elmondom hogy voltam nőgyogyásznál vagy voltam a boltban stb
22 vagyok külön élek és két esetben kísért el anyukám a nőgyógyászhoz :
Kb 17 évesen az első szex után
21 évesen miután elcseszték a kenetet és belém vágták az ideget hogy méhnyakrákot megelőző allapotban vagyok de ne ne temessem el magamat mert csak kivagnak egy kis darabot (😅) természetesen megijedtem és bőgtem együtt néztünk magan dokit oda elkísért en is akartam és ő is de kiderült szerencsére hogy minden negatív csak a doki nem tud kenetet venni meg leletet értelmezni....
Alap esetben ez úgy mukodik hogy kersz időpontot odamesz vársz majd eljossz és kesz ha akarod megemlited ha akarod nem
De a barátodat sem értem hogy minek rángatod el magaddal vagy most mesz először nogyogyaszhoz????
Ne is haragudj, de anyád beteg!
Mi köze a te nögyógyászati vizsgálatodhoz, minek akarna ott lenni?
Ha tíz évvel fiatalabb lennél, akkor elkisérhet, de nálad semmi keresnivalója.
Ugyanígy a barátodnak sem kellene mennie, bemenni eleve nem engedik, és igen hülyén néz ki, ha odamegy.
AZ rendben, hogy kérsz idöpontot, mert elvileg (már régen) felnött vagy, de egyedül menj el, mert különben neked lesz kellemetlen a dolog!
Az meg, hoyg anyád megharagszik, az ö dolga, ideje lenne neki IS elfogadni, hogy a gyereke már felnött, a magánügyeihez semmi köze sincs.
21 évesen szólsz az anyukádnak hogy fertőzésed van és beszámolsz hogy miként védekezel a pároddal?
A párod is elkísér?
Ne már, csajszi! Nagylány vagy már. Vállald be a konfliktust és váljatok le egymásról!
Te jó ég! Ha fertőzésed van, pár napot se szabad várni, nemhogy pár hetet! Anyádnak teljesen elmentek otthonról???
Elképesztő!
12 vagyok
Azért mindentől függetlenül szerintem elég sokan félre értelmezik az “eljön velem” dolgot
Szerintem a kérdező sem ugy érti (meg sokan mások) hogy ez azt jelenti hogy BEMEGY a vizsgálatra a “kísérő” ...
Legalább is mindenestre szeretném tisztázni hogy nálam annál a két esetnél sem így volt mert az az elég meredek lenne szerintem
Miért kell megint gonoszkodni, kritizálni a másikat? Tudtok olvasni? Nem az a gondja, hogy az anyukája nem kíséri el, hanem, hogy nem akarja, hogy elkísérje. Ha meg nem látna arra esélyt, hogy ezért kiakadna, valszeg fel se merült volna benne.
Kérdező! Nem ismerjük anyukádat, ezért nem tudhatjuk, hogy kiakadna-e. Én jobban ki szoktam akadni, ha a lányom titkolózik előttem. Anyukádnak meg kell értenie, hogy felnőtt vagy és el tudod intézni a dolgaidat. Esetleg nem lehet, hogy anyukád helikopter szülő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!