Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok a lánytokra ha...

Haragudnátok a lánytokra ha elmenne a tudtotok nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék elmenni nőgyógyászatra mivel fertőzésem van illetve fogamzásgátlót szeretnék felíratni mivel élek aktív szexuális életet. A párommal szeretnék elmenni viszont az anyukám is mindenképpen ott szeretne lenni. Viszont ő decemberig nem tudd elkérezkedni a munkából így csak jövő hónapban tudna elkísérni. Viszont én addig nem szeretnék várni de az édesanyám nem érti meg,hogy nekem fontos az,hogy ne legyek fertőzött illetve nem is szeretnék még kisbabát most is védekezünk természetesen de szeretnék átváltani gyógyszerre. Úgy gondoltuk a párommal,hogy az anyukám tudta nélkül időpontot kérnék a jövő hétre és elmennék ketten együtt. Szeretem az anyukámat de nem értem,hogy miért olyan fontos,hogy az,hogy a 21 éves lányát kísérgesse orvoshoz.A párom is velem egyidős. Viszont félek,hogyha ez kiderül anyum balhét fog csapni pedig csak arról van szó,hogy szeretnék elmenni mivel szeretjük egymást de még babát nem akarunk. Anyaként ti elfogadnátok vagy haragudnátok,hogy elintézte a magánéletét a párjával?
2020. nov. 12. 18:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%
A felnőtté válás ezzel is jár, hogy egyedül el tudod intézni ezeket.
2020. nov. 12. 19:35
 12/39 anonim ***** válasza:
88%

Én őszintén szólva nem is értem hogy az anyukádnak mi köze van hozzá mi elég sok mindent megbeszélünk és elszoktam neki mesélni hogy hova megyek milyen orvoshoz stb de csak olyan szinten hogy megkérdezi hogy miujsag én meg elmondom hogy voltam nőgyogyásznál vagy voltam a boltban stb

22 vagyok külön élek és két esetben kísért el anyukám a nőgyógyászhoz :

Kb 17 évesen az első szex után

21 évesen miután elcseszték a kenetet és belém vágták az ideget hogy méhnyakrákot megelőző allapotban vagyok de ne ne temessem el magamat mert csak kivagnak egy kis darabot (😅) természetesen megijedtem és bőgtem együtt néztünk magan dokit oda elkísért en is akartam és ő is de kiderült szerencsére hogy minden negatív csak a doki nem tud kenetet venni meg leletet értelmezni....

Alap esetben ez úgy mukodik hogy kersz időpontot odamesz vársz majd eljossz és kesz ha akarod megemlited ha akarod nem

De a barátodat sem értem hogy minek rángatod el magaddal vagy most mesz először nogyogyaszhoz????

2020. nov. 12. 19:36
 13/39 anonim ***** válasza:
90%

Ne is haragudj, de anyád beteg!

Mi köze a te nögyógyászati vizsgálatodhoz, minek akarna ott lenni?

Ha tíz évvel fiatalabb lennél, akkor elkisérhet, de nálad semmi keresnivalója.

Ugyanígy a barátodnak sem kellene mennie, bemenni eleve nem engedik, és igen hülyén néz ki, ha odamegy.

AZ rendben, hogy kérsz idöpontot, mert elvileg (már régen) felnött vagy, de egyedül menj el, mert különben neked lesz kellemetlen a dolog!

Az meg, hoyg anyád megharagszik, az ö dolga, ideje lenne neki IS elfogadni, hogy a gyereke már felnött, a magánügyeihez semmi köze sincs.

2020. nov. 12. 19:41
 14/39 anonim ***** válasza:
82%

21 évesen szólsz az anyukádnak hogy fertőzésed van és beszámolsz hogy miként védekezel a pároddal?

A párod is elkísér?

Ne már, csajszi! Nagylány vagy már. Vállald be a konfliktust és váljatok le egymásról!

2020. nov. 12. 19:45
 15/39 anonim ***** válasza:
95%
21 éves vagy, tehát minden jogod megvan ahhoz, hogy ne érdekeljen, hogy anyukád mit gondol... Nem is értem... Még ha el is menne veled, bemenne a vizsgálatra meg ott üldögélne, hallgatná mit beszélsz az orvossal? Engem ez rohadtul zavarna, de szerintem téged is, már csak azért is, mert 21 évesen az ember általában már egyedül jár orvoshoz, pláne nőgyógyászhoz. Szóval ne csinálj ebből problémát, fogd magad és menj el EGYEDÜL (azaz nem javaslom azt sem, hogy a barátodat vidd, mert teljesen indokolatlan lenne a jelenléte, ráadásul szerintem be se mehetne a vizsgálatra). Pláne a jelenlegi helyzetben amúgy sem nagyon engedik be a kísérőket, habár én magánklinikán voltam, ott az épületbe se jöhetett be kísérő.
2020. nov. 12. 19:46
 16/39 anonim ***** válasza:
94%

Te jó ég! Ha fertőzésed van, pár napot se szabad várni, nemhogy pár hetet! Anyádnak teljesen elmentek otthonról???

Elképesztő!

2020. nov. 12. 19:47
 17/39 anonim ***** válasza:
95%

12 vagyok

Azért mindentől függetlenül szerintem elég sokan félre értelmezik az “eljön velem” dolgot

Szerintem a kérdező sem ugy érti (meg sokan mások) hogy ez azt jelenti hogy BEMEGY a vizsgálatra a “kísérő” ...

Legalább is mindenestre szeretném tisztázni hogy nálam annál a két esetnél sem így volt mert az az elég meredek lenne szerintem

2020. nov. 12. 19:52
 18/39 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a jelen helyzetben nem is engednek "kísérőt" be veled, már nem vagy gyerek. Szerintem nyugodtan menjél anyukád nélkül az orvoshoz.
2020. nov. 12. 20:23
 19/39 Savlekotő ***** válasza:
8%
Anyukád lehet nem tudja hogy nemi életet élsz mert gondolom titkolod ha ennyire rettegsz lehet azért húzza mert azt hiszi utána veszítenéd el,világosítsd fel,21 évesen ki kéne már állni magadért.
2020. nov. 12. 20:32
 20/39 anonim ***** válasza:
92%

Miért kell megint gonoszkodni, kritizálni a másikat? Tudtok olvasni? Nem az a gondja, hogy az anyukája nem kíséri el, hanem, hogy nem akarja, hogy elkísérje. Ha meg nem látna arra esélyt, hogy ezért kiakadna, valszeg fel se merült volna benne.

Kérdező! Nem ismerjük anyukádat, ezért nem tudhatjuk, hogy kiakadna-e. Én jobban ki szoktam akadni, ha a lányom titkolózik előttem. Anyukádnak meg kell értenie, hogy felnőtt vagy és el tudod intézni a dolgaidat. Esetleg nem lehet, hogy anyukád helikopter szülő?

2020. nov. 12. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!