Jogosan vertem meg öcsémet? Jogosan haragudnak rám anyék?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő uncsi tesóm folyton megaláz pl beszélbegetünk a legjobb fiú barátommal lejárat , flegmán beszél velem . Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) . A múltkor kitalálta , hogy egy a 20 centis fQszt szeretem meg arról álmodozok és ezt mondtam neki ( ilyet a soha büdös életben nem mondtam gondolni se gondolok ilyenekre ha mondtam is volna neki ilyet nem lenne neki joga elmondani , mert testvéri titok lenne) A múltkor betelt a pohár nekimentem és tökön rúgtam nem egyszer meg megpofoztam . Ennyi lenne a sztori a véleményetekre kíváncsi vagyok.2021. ápr. 9. 22:42
41/59 anonim válasza:
De várj, nem azt mondtad, hogy ő fingja le a te fejed? Akkor nem ő teszi oda a fejét... Meg mi az, hogy valakinek a szájába tüsszenteni? Ti miket játszotok??? Ha nem kamu, akkor tényleg brutál alpári, beteges család vagytok...
42/59 A kérdező kommentje:
Én nem játszok semmit ezeket csinálja velem most meg nem szól hozzám az egész család . Igazaból nem vagyunk alpáriak csak ő álpári anyáék szerint most nehéz korszakba meg fiú
2021. ápr. 10. 15:22
43/59 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok alpári anyáék sem meg igazából nagyon senki csak ő az aki ilyen proli. Én meg meguntam és megpüföltem és így született meg a kérdés , hogy jogosan vertem - e meg
2021. ápr. 10. 15:24
44/59 A kérdező kommentje:
Az kimaradt , hogy ezt akkor mondták amikor még nem vertem meg
2021. ápr. 10. 15:24
45/59 anonim válasza:
Ne haragudj, de épeszű ember senki fejére nem fingik és nem tüsszög más szájába, tinikor ide meg oda, ez beteges! Nem vagytok normálisan nevelve... Eleve el se tudom képzelni, te állsz és tűröd, hogy a szádba dzsuvázzon? Fekszel, és ő rád ül, te meg tűröd? Undorító...
46/59 A kérdező kommentje:
Most nem tűrtem meg is lett az eredménye 1 napja nem szól hozzám senki . Most már megérted miért pattant el az agyam ? De én is írtam , hogy ez már szemtelenségnek a felső foka . Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen kiállhatatlan . Ezt vágták a fejemhez. De én ezen már nem idegesítem magam , mert be fogok dilizni
2021. ápr. 10. 15:43
47/59 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt , hogy én lennék a legboldogabb , ha ez kamu lenne , de nem ez a világom :). Nem akartam sajnáltatni magam , de mint mondtam nem tudom kivel megbeszélni. A barátaimnak meg hogy mondjam el , hogy ilyen történt ? Hülyének nézik az egész családod akkor
2021. ápr. 10. 15:45
48/59 anonim válasza:
Áruld már el, hogy lehet vki szájába tüsszenteni? Kinyitod és tűröd? Ugyanez a fingással is, de erre nem feleltél... Mondj bármit, ahol ilyennel szórakoznak az egy borzasztó alpári bagázs! Egy dolog a tinikor, de ez nem lázadás, hanem alpári lepukkantkodás, Maunika show szintjén.
49/59 A kérdező kommentje:
Én ásítotam ő meg akkor tüszentet direkt a számba . A seggét meg direkt a fejmhez tette mikor fingot ( én ültem meggörnyedve a fotelba egyszer csak oda tolta a seggét és lefingot ) ( ha láttad már a hátborzongatlak 2 -tőt ahhoz hasonlóan fingotta le a fejemet azt az egyet kivéve , hogy a csajszi aludt én meg ültem)
2021. ápr. 10. 15:54
50/59 A kérdező kommentje:
De csak ő ilyen alpári nem tudom kitől örökölte . A másik meg , hogy én jobban tinikorba vagyok mégse lázadok
2021. ápr. 10. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!