Jogosan vertem meg öcsémet? Jogosan haragudnak rám anyék?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő uncsi tesóm folyton megaláz pl beszélbegetünk a legjobb fiú barátommal lejárat , flegmán beszél velem . Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) . A múltkor kitalálta , hogy egy a 20 centis fQszt szeretem meg arról álmodozok és ezt mondtam neki ( ilyet a soha büdös életben nem mondtam gondolni se gondolok ilyenekre ha mondtam is volna neki ilyet nem lenne neki joga elmondani , mert testvéri titok lenne) A múltkor betelt a pohár nekimentem és tökön rúgtam nem egyszer meg megpofoztam . Ennyi lenne a sztori a véleményetekre kíváncsi vagyok.2021. ápr. 9. 22:42
21/59 anonim válasza:
Egymás fejére fingás, 20 centis farkakkal való vádaskodás, tökön rúgás - OMG, mekkora proli család lehettek már. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Visítva röhögök a kérdésen.
22/59 anonim válasza:
Most miért lettem lepontozva? Szerintetek ezek normálisan felnevelt emberek?
23/59 anonim válasza:
Uncsi tesót sose fogja öcsémre átírni a telefonod.
24/59 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt , hogy 12 éves lány vagyok ő 10 éves fiú
2021. ápr. 10. 07:31
25/59 A kérdező kommentje:
Mindjárt törlik a modik a fiókomat
2021. ápr. 10. 07:31
26/59 A kérdező kommentje:
Nem is bánom. Mindenkinek köszönöm a válaszát
2021. ápr. 10. 07:32
27/59 anonim válasza:
Igen, ez sejthető volt, nyilván ez két kisebb gyerek vitája. Anyukádék majd elfelejtik, azért szidtak le, mert a verekedés nem szép dolog, az a dolguk, hogy másra neveljenek. A fiúkat - bár hatékony - nem szép dolog tökön rúgni, mert később is problémákat okozhat.
Próbáld minimalizálni a verekedést, ha elég erős vagy hozzá, inkább fogd le, amíg békén nem hagy, esetleg menj a szüleitek látótávolságán belülre, ha kezd elharapódzni a baromsága, és az vigasztaljon, hogy 1-2 év és kinövitek ezeket.
28/59 anonim válasza:
28, te beveszed, hogy 12? Dehogy annyi. Egy hülye troll.
30/59 A kérdező kommentje:
28 -as te aztán tudod . Magadból indulsz ki biztosan. Csak egy kérdés. Kinek van arra ideje , hogy kitaláljon valótlan problémákat , hogy ezzel égesse ki mások agyát ? Kinek van erre ideje? Most komolyan kérdem . A másik miért nem a kérdésre válaszolsz ahelyett , hogy kötökedsz ?
2021. ápr. 10. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!