Jogosan vertem meg öcsémet? Jogosan haragudnak rám anyék?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő uncsi tesóm folyton megaláz pl beszélbegetünk a legjobb fiú barátommal lejárat , flegmán beszél velem . Nem egyszer szándékosan lefingotta a fejem ( ha véletlen van ilyen azért nem haragszok , mert nem tehet róla , de így) . A múltkor kitalálta , hogy egy a 20 centis fQszt szeretem meg arról álmodozok és ezt mondtam neki ( ilyet a soha büdös életben nem mondtam gondolni se gondolok ilyenekre ha mondtam is volna neki ilyet nem lenne neki joga elmondani , mert testvéri titok lenne) A múltkor betelt a pohár nekimentem és tökön rúgtam nem egyszer meg megpofoztam . Ennyi lenne a sztori a véleményetekre kíváncsi vagyok.2021. ápr. 9. 22:42
31/59 anonim válasza:
Nana, taknyos, nem oktatunk ki itt nagy pofával felnőtteket!
32/59 anonim válasza:
Egy 12 éves nem ír olyanokat, hogy kinek van erre ideje, mivel egy 12 évesnek bőven van ideje, pláne most.
33/59 anonim válasza:
Ez tényleg kamu kérdés. Unatkozik a kedves kérdező.
34/59 A kérdező kommentje:
Oké. Köszönöm az időd amit a kérdésemre szántatok , csak azt nem értem ha biztosak vagytok benne , hogy kamu ( nem az ilyen van ) akkor miért válaszoltatok a kérdésemre ? Egyszerűen csak továb kellett volna nyomni . Ezt kérlek fejtsétek ki
2021. ápr. 10. 14:00
35/59 anonim válasza:
Talán azért, mert elképzelni is nehéz, hogy kerül valakinek a végbele a fejed felé, majd még rá is ereszt egy galambot. Azért ne mondd, hogy ez reális, max. akkor, ha valami perverz, fingfétises bagázs vagytok.
36/59 A kérdező kommentje:
35-ös ha direkt teszi oda a fejét? A véletlent azért mondtam , mert anyáék ezt hozták fel mentségére , de ne mondjátok , hogy ez nem szemtelenség ha valakit direkt lefinganak főleg a fejét
2021. ápr. 10. 14:18
37/59 A kérdező kommentje:
Olyan jó , hogy csak velem történnek ilyenek
2021. ápr. 10. 14:19
38/59 A kérdező kommentje:
Az egyik a számba tüszent direkt a másik a fejemre fingik utána meg én vagyok a rossz
2021. ápr. 10. 14:21
39/59 A kérdező kommentje:
És ne legyek ideges és frusztrált
2021. ápr. 10. 14:22
40/59 A kérdező kommentje:
Most is a sírás kerülget , mert anyáék nem szólnak hozzám a verés miatt ( ami már kijárt neki) mit csináljak nem hallgat meg senki mert mi lesz ha nem lesz gyereke . Az nem baj ha én fogok kikészülni az nem
2021. ápr. 10. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!