Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom kijelentette, hogy ha...

Húgom kijelentette, hogy ha majd rajta múlik, az utcán fogok megrohadni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Beteg ember vagyok, sajnos eléggé életképtelen, a szüleimmel élek 27 és fél évesen, érettségivel, néhány éve kövéren. Volt egyszer egy munkahelyem, ahol egyébként jól helytálltam, de pszichés okok miatt kénytelen voltam otthagyni. (Bővebben: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

A következő helyzet áll fenn esetemben: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1073..

Nos, ott tartunk, hogy a (nem olyan sokára) 25 éves, egyetemista húgom utál engem a maga módján, még ha bizonyos szempontból szeret is, de a lényeg az, hogy kijelentette: szüleim halála után nem fog velem törődni/támogatni, amennyiben az utcán kötök ki, az ellen sem fog semmit sem tenni. A házat pedig eladja.

Tudom, hogy össze kellene valahogy szednem magam, de fogalmam sincs, hogyan/miféle módon. Kilátástalannak találom a jövőmet.

Az orvosilag bizonyított betegségeim: paranoid skizofrénia, szorongásos zavar és enyhe mértékű autizmus (esetleg Asperger-szindróma.) A skizofréniát kezelik - egyelőre.

2020. nov. 6. 15:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 A kérdező kommentje:

19:31

Azért gondolom, mert valószínűleg van más (orvosilag nem igazolt) betegségem is, ami valóban ellehetetlenít. Ráadásul az autizmus miatt teljesen elveszettnek és tehetetlennek érzem magam, ha egyedül vagyok valahol/bárhol. + Lusta is vagyok.

19:32

"Náluk nem divat a munka." Nálam miért legyen az? Nem lesz elég alkalmam dolgozni idősebb koromban? Miért tegyek úgy 27 évesen, mint a legtöbb ember? Gürcöljek, szenvedjek és idővel haljak meg? Kihasználom a lehetőségemre fennmaradt időt.

2020. nov. 6. 19:43
 52/137 A kérdező kommentje:

19:41

Van benne valami... Igaz, hogy idegenek között lennék, de több a semminél. Apám már beszélt is egy ilyen otthonnal.

2020. nov. 6. 19:44
 53/137 anonim ***** válasza:
98%
Nincs ezzel gond, a tesód meg nem hülye, hogy azért gürcöljön, szenvedjen és idővel haljon meg, hogy a te lusta segged el legyen tartva. 1-1.
2020. nov. 6. 19:45
 54/137 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem kimondtad a kulcsszót: elképesztően lusta vagy...a többi csak a körítés.
2020. nov. 6. 19:47
 55/137 anonim ***** válasza:
97%

"Nálam miért legyen az?"

mert mi kapitalizmusban élünk, ahol munkával szerzed a pénzt, nem a szociális rangoddal. és már bőven elég idős vagy ahhoz hogy dolgozz, és ne anyádék hátán élj.

2020. nov. 6. 19:47
 56/137 A kérdező kommentje:

19:45

Valószínűleg lesz annyi pénze, hogy gond nélkül eltartson. DE úgysem fogja megtenni, jól tudom, jól tudom.

19:47

Lusta vagyok, a többi nem körítés, mert a szüleik is látták, milyen állapotba kerültem, amikor elvesztem.

2020. nov. 6. 19:49
 57/137 A kérdező kommentje:
szüleim*
2020. nov. 6. 19:50
 58/137 A kérdező kommentje:

19:47

Mit nekem kapitalizmus? Nem érdekel az a világ.

2020. nov. 6. 19:50
 59/137 anonim ***** válasza:
99%

"Nálam miért legyen az? Nem lesz elég alkalmam dolgozni idősebb koromban? Miért tegyek úgy 27 évesen, mint a legtöbb ember? Gürcöljek, szenvedjek és idővel haljak meg? Kihasználom a lehetőségemre fennmaradt időt."

Mire használod azt az időt?

2020. nov. 6. 19:53
 60/137 anonim ***** válasza:
98%
végülis te tudod. biztos jó móka lesz a harmincas-negyvenes-ötvenes éveidben (attól függően, mikor halak meg a szüleid) belépni a munka világába 0 tapasztalattal. biztos egy munkáltatónak se lesz gyanús hogy semmi iskola vagy korábbi munkahely nem lesz a CV-dben. és párkapcsolatod is tuti lesz, ki ne akarna eltartani egy lusta herét aki az anyja szoknyája alól soha nem bújt ki?
2020. nov. 6. 19:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!