Tényleg szemét kijelentés volt? Érzéketlen volnék?
Tesóimmal beszélgettünk (én 22 ők 26-28 évesek) és a nagyinkra terelődött a szó.
Ő már 86 éves, rákos (több áttéttel), cukorbeteg, koleszterines, a szíve sem jó, alig bír enni, itthon kap vitaminos infúziót, marok gyógyszert szed reggel-délben-este.
Én kijelentettem, hogy a mamának az lenne a legjobb, ha éjjel agyvérzést, vagy szívrohamot kapna álmában és szép csendben meghalna. Amúgy ő is gyakran sír (főleg ha "baleset" éri a szobavécére menet) hogy már igazán vége lehetne, de még éhenhalni se tud a hülye infúziók miatt.
A kijelentésem után a tesóim szinte nekem jöttek, hogy milyen szar-szemét vagyok, meg minden. De én úgy látom, hogy ennél már jobban nem is lesz, ez az élet pedig maga a szenvedés.
Az embernek joga van EMBERHEZ MÉLTÓ életet élni. Ezt a mondatot ajánlom a testvéreid figyelmébe.
Én hálás lennék, ha nem hagynának szenvedni és méltatlan állapotban tengődni. De sajnos a magyar törvények miatt az embernek még meghalnia sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!