Szemét vagyok? Annak érzem magam nagyon.!
Az a helyzet, hogy mostanában elég sok elfoglaltságunk van a párommal. Ezért nem igazán tudtunk semmit se közösen csinálni.. Úgy terveztem, hogy most hétvégén meglepem, elmegyünk valamerre romantikázni, bulizni vagy amit szeretne.. :)
De látszik, hogy péntek 13 van... :D hív, hogy áthozza lányát, ő holnap dolgozik, ezért nekem otthon kellene vele maradjak (kiakartam menni anyunak segíteni dolgozni a ház körül)
Szóval most olyan feszült vagyok... Annyira elterveztem mindent.. És semmi sem fog összejönni... Tudom, hogy azt fogják sokan írni, hogy menjünk el hármasban szórakozni.. De én estére/éjszakára szerveztem a programot, meg romantikusra.. Kiscsajt meg nem tudjuk senkire se ráhagyni...
Tudod, az élet az, ami történik velünk, miközben valami teljesen mást tervezünk. :)
Ez már így alakult, idegeskedéssel nem tudod a helyzetet megváltoztatni, legfeljebb a saját hangulatodat tönkretenni. Halaszd el a romantikázást egy héttel! Úgyis esőt mondanak a hétvégére.
Ez nem a péntek 13 miatt van, hanem azért, mert gyerekes pasival jöttél össze.
Amíg önálló nem lesz a kislány, lesz még pár felborult hétvégi programod. De te ezt vállaltad, mikor összejöttél a pároddal.
Amit tehetsz, hogy kihozod ebből a helyzetből a maxot. elviheted a lányt is segíteni anyukádhoz. Vasárnapra meg csinálhatsz valami programot kettesben a pároddal. Csak szombaton kell csőszködnöd, nem?
2 vagyok
Így visszaolvasva olyan bunkónak tűnik a hozzászólásom. Szóval normális "hangnemben" írtam :)
Hát szombat délutánig.. Addig dolgozik barátom.. Nem is lenne semmi gond, csak kiscsaj nem tud nélkülünk meglenni.. Jelenleg tesóméknál lakunk.. és hát ugye nem ismeri őket, így nem mer velük maradni.. Elvagyok vele meg minden, mert szeretem, és tudom hogy ez ezzel jár, csak néha már kibukok, amikor 1 percig se tudok semmit se csinálni mert mindig a seg***be van.. Már elnézést.. :S
Nem is lenne úgy baj, de azért szólhatott volna előtte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!