Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét vagyok? Annak érzem...

Szemét vagyok? Annak érzem magam nagyon.!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mostanában elég sok elfoglaltságunk van a párommal. Ezért nem igazán tudtunk semmit se közösen csinálni.. Úgy terveztem, hogy most hétvégén meglepem, elmegyünk valamerre romantikázni, bulizni vagy amit szeretne.. :)

De látszik, hogy péntek 13 van... :D hív, hogy áthozza lányát, ő holnap dolgozik, ezért nekem otthon kellene vele maradjak (kiakartam menni anyunak segíteni dolgozni a ház körül)

Szóval most olyan feszült vagyok... Annyira elterveztem mindent.. És semmi sem fog összejönni... Tudom, hogy azt fogják sokan írni, hogy menjünk el hármasban szórakozni.. De én estére/éjszakára szerveztem a programot, meg romantikusra.. Kiscsajt meg nem tudjuk senkire se ráhagyni...

2012. ápr. 13. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, az élet az, ami történik velünk, miközben valami teljesen mást tervezünk. :)

Ez már így alakult, idegeskedéssel nem tudod a helyzetet megváltoztatni, legfeljebb a saját hangulatodat tönkretenni. Halaszd el a romantikázást egy héttel! Úgyis esőt mondanak a hétvégére.

2012. ápr. 13. 15:18
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem a péntek 13 miatt van, hanem azért, mert gyerekes pasival jöttél össze.

Amíg önálló nem lesz a kislány, lesz még pár felborult hétvégi programod. De te ezt vállaltad, mikor összejöttél a pároddal.

Amit tehetsz, hogy kihozod ebből a helyzetből a maxot. elviheted a lányt is segíteni anyukádhoz. Vasárnapra meg csinálhatsz valami programot kettesben a pároddal. Csak szombaton kell csőszködnöd, nem?

2012. ápr. 13. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

2 vagyok

Így visszaolvasva olyan bunkónak tűnik a hozzászólásom. Szóval normális "hangnemben" írtam :)

2012. ápr. 13. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld meg kihozni a helyzetből a legjobbat.
2012. ápr. 13. 15:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát szombat délutánig.. Addig dolgozik barátom.. Nem is lenne semmi gond, csak kiscsaj nem tud nélkülünk meglenni.. Jelenleg tesóméknál lakunk.. és hát ugye nem ismeri őket, így nem mer velük maradni.. Elvagyok vele meg minden, mert szeretem, és tudom hogy ez ezzel jár, csak néha már kibukok, amikor 1 percig se tudok semmit se csinálni mert mindig a seg***be van.. Már elnézést.. :S

Nem is lenne úgy baj, de azért szólhatott volna előtte..

2012. ápr. 13. 15:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Ja, itt marad egész hétvégén.. vasárnap este megy haza.. szóval ez a hétvége gallyra ment..
2012. ápr. 13. 15:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Hidd el teljesen átérzem a problémádat, velem is megszokott hasonló történni. Plafonra tudnék mászni olyankor, de nem nagyon lehet ellene mit tenni. Próbáld meg élvezni a dolgot és használd ki, ahogy tudod.
2012. ápr. 13. 15:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Pl. csinálj programokat: közös takarítás (befoghatod a kiscsajt is, az bőven leköti). Süssetek együtt valamit. Hasonlók.
2012. ápr. 13. 15:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyugizz. :) Mikor hazajön beszéld meg vele a dolgot. Oké, te vigyázol rá amííg nincs ithon de következő hétvégére te választasz programot. Megértem, hogy zavaró lehet egykisgyerek s mintha az se lenne elég ha a hátadra növeszted Szauron szemét.:) De e még jól jöhet, késöbbiekben is jó lehet vele a kapcsolatod mikor majd lázadozni fog meg kamaszodni. Szóval tekincsd olyan "befektetésnek", hogy időt s szeretetet raksz bele, azt ő is megfogja hálálni a bájosságával. Vidd anyudhoz őt is segíteni, el lesz meletetek, késöbb pedig akár társasozni, tévézni, sétálni is mehetnétek a tesódékkal közösen, hogy őket is szokja, így pár alkalom után ez se lessz gond egy romantikus este alkalmával. (persze ha tesódék is benne vannak a felvigyázásban)
2012. ápr. 13. 15:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy olyan furcsa kislány.. Egyidős húgommal, de annyira különböznek.. Tudom, hogy minden gyerek más és más, de ő tényleg más.. Mindig van valami baja, hisztizik, semmi se jó neki, már 5 éves, de olyan mintha egy 3 éves szintjén állna (minden értelemben) :( ezért sajnálom is... Azt nem veszem észre, hogy az viselné meg, h btom nem az ő anyjával van együtt, mert szeret engem, meg btom exének a pasiját is szereti.. De olyan nehezen oldódik fel.. Múltkor is itt volt egész hétvégén, tesóm próbált vele foglalkozni, de semmi.. Nekem is nagyon sok időbe telt még hozzám szólt.. Nem szólal meg órákig mikor jön, hanem csak morog, mint vmi kiskutya :S Emlékszem én ezeken annyira megrökönyödtem.. :S
2012. ápr. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!