Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom kijelentette, hogy ha...

Húgom kijelentette, hogy ha majd rajta múlik, az utcán fogok megrohadni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Beteg ember vagyok, sajnos eléggé életképtelen, a szüleimmel élek 27 és fél évesen, érettségivel, néhány éve kövéren. Volt egyszer egy munkahelyem, ahol egyébként jól helytálltam, de pszichés okok miatt kénytelen voltam otthagyni. (Bővebben: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

A következő helyzet áll fenn esetemben: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1073..

Nos, ott tartunk, hogy a (nem olyan sokára) 25 éves, egyetemista húgom utál engem a maga módján, még ha bizonyos szempontból szeret is, de a lényeg az, hogy kijelentette: szüleim halála után nem fog velem törődni/támogatni, amennyiben az utcán kötök ki, az ellen sem fog semmit sem tenni. A házat pedig eladja.

Tudom, hogy össze kellene valahogy szednem magam, de fogalmam sincs, hogyan/miféle módon. Kilátástalannak találom a jövőmet.

Az orvosilag bizonyított betegségeim: paranoid skizofrénia, szorongásos zavar és enyhe mértékű autizmus (esetleg Asperger-szindróma.) A skizofréniát kezelik - egyelőre.

2020. nov. 6. 15:41
 101/137 A kérdező kommentje:

Te jó ég, egy ilyen semmiségből ekkora problémát csináltok... Elárulom, minden ember élősködik a maga módján.

Rengeteg, nálam sokkal, de sokkal rosszabb ember él a bolygón.

Mint mindenkinek, nekem is van egy hibám, és ezt az 1000-szeresére nagyítjátok.

2020. nov. 8. 13:16
 102/137 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, ha a szüleid a húgoddal értenek egyet, az eléggé egyértelműen azt jelzi, hogy nekik is terhet jelent az eltartásod, és nem kárpótolja őket ezért némi házimunka.

Sajnálom és megértem a szüleidet és a testvéredet. Borzasztó lehet egy ilyen családtaggal együtt élni.

2020. nov. 8. 14:36
 103/137 A kérdező kommentje:

14:36

Értelek. Azt viszont mondták a szüleim, hogy ők inkább aggódnak értem és sajnálnak, a húgom pedig dühös, aki egyébként egy másik városban lakik albérletben, amióta egyetemen tanul.

2020. nov. 9. 11:21
 104/137 anonim ***** válasza:
97%
Dem dühös, csak ráeszmélt hogy egy szerencsétlen xar alak vagy amit a szüleid nem képesek belátni (talán mert az õ hibájuk részben?).
2020. nov. 9. 13:15
 105/137 A kérdező kommentje:

13:15

A sz*r az, aki mondja. A hozzád hasonló mocskolódók tegyenek egy szívességet és dögöljenek meg.

2020. nov. 9. 13:27
 106/137 A kérdező kommentje:

Újra leírom az értetlenek kedvéért:

Azt viszont mondták a szüleim, hogy ők inkább aggódnak értem és sajnálnak, a húgom pedig dühös, aki egyébként egy másik városban lakik albérletben, amióta egyetemen tanul.

2020. nov. 9. 13:50
 107/137 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az élősködők dögöljenek meg.
2020. nov. 9. 14:04
 108/137 A kérdező kommentje:

Gyenge próbálkozás, 10!.04-es.

Nem vagyok élősködő.

2020. nov. 9. 14:06
 109/137 A kérdező kommentje:
14:04-es
2020. nov. 9. 14:07
 110/137 A kérdező kommentje:
Szerintem a rossz emberek dögöljenek meg, attól függetlenül, hogy élősködők-e vagy sem.
2020. nov. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!