Miért szól le mindenki, ha kijelentem, hogy teljesen más életet akarok, mint a családom többi tagja, hogy úgyis változni fogok?
A szüleid mérgező szülők több kategória szerint is. Az enyémek is. Ne is várj tőlük érzelmi támogatást :( Próbálj meg a lehető legtöbbet tanulni, jó egyetemre menni, és pénzügyileg is függetlenné válni. Te is a csalad tagja vagy, mégsem számít nekik a véleményed, nem mutatják ki a szeretetüket (max anyagiakban).
Jogod es lehetőséged is van más eletet élni! Én már megkezdtem. Hajrá!
25/N
FIgyeljd oda az írásodra, így tagolatlanul alig olvasható. Nem véletlen találták ki a bekezdéseket, új sorkezdéseket, megkönnyíti az olvasást.
Így, odaömlesztve a többség nem is kezd bele az olvasásba.
rövid válasz:
1. nem szól le mindenki
2. aki leszól, az nem tisztel téged. Így állj a leszólásukhoz
3. nem kell az ilyesmit mások orrára kötni. Nem javítja a megvalósíthatósági terveidet
4. hogy mivé változol, mely irányba fejlődsz stb, azt nem a leszólás, hanem te magad határozod meg a továbbiakban is
5. számíts arra, hogy az elvárttól eltérő célok elérése ált. többe kerül, mint a többség/környezet által elvárt célok elérése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!