Valami jó tanács?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy 21 éves testvérem, aki nagyszüleimmel él, nincs se munkája, se iskolája. Saját akaratából. Na szóval terhes lett egy olyan hapsitól, aki 10x évvel idősebb, és családja van. Hazudott a testvérem mindenkinek erről a "férfiről", hogy már nincs köztük semmi. Nekem már van gyerekem és férjem is, külföldön élünk, a szüleim is. Felhoztuk őt karácsonyozni hozzánk, és 3 héttel azután árulta el hogy terhes. Hazavittük őt, a szüleim pénzén elvetette a gyereket stb... Azóta nagyon megváltozott a kapcsolat köztünk, nem tudok napirendre térni a felelőtlensége miatt, egy emberi életbe került. Engem nagyon érzékenyen èrint ez a téma mióta gyerekem van. Mi visszajöttünk, és ezután az eset óta nem tartom vele a kapcsolatot hiába keres, inkább vissza se írok neki, mert nagyon felzaklatott ez a dolog. Tudom az ő élete,stb...Aki teherbe ejtette hallani se akart róla, letiltotta minden platformon.2020. febr. 7. 14:27
51/51 A kérdező kommentje:
Te meg húzz a búsba!
2020. febr. 8. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!