Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Gáznak érzem magam!

Mit tegyek? Gáznak érzem magam!

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, szüleim elváltak, egyik tesom (fiú) Pestre jár fizetős egyetemre mellette nem dolgozik, mindent fizetnek neki, húgom most megy egyetemre, felszedett magának egy fiút éjjel nappal vele van (kb oda is költözött hozza a szomszéd faluba, egy hónapba jo ha egyszer latom), neki is fizetnek mindent, de engem apamek utalnak es szerintem anyamek is csak megturnek mert el járok bevásárolni meg segítek nagyszuleimnek ha kell. Dolgozom suli mellett 16 éves korom óta, próbáltam saját lábra állni elköltöztem külföldre, most azonban végre be akarom fejezni az egyetemet mielőbb itt a városunkban. Dolgozom is mellette folyamatosan (hármunk közül csak en) megis meg vagyok rola győződve hogy csak nyűg vagyok mindenkinek. Múltkor az is kiderült hogy nagyanyám leszidta anyumat miért nem szállok be a rezsibe meg a kajaba. De a másik kettő miatt nem szól senki semmit. Ugy érzem en vagyok itt a fekete barany.

Mit tegyek?

2017. aug. 20. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom megbeszélni már próbáltad velük.

H igen, akkro fejezd be a sulit, költözz el és nem kell őket keresni.

2017. aug. 20. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnék velük erről őszintén beszélni. Itt mindenki el van varázsolva kb.
2017. aug. 20. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Értem, akkor meg sem próbáltad. Így mit vársz? Csoda nem fog történni.
2017. aug. 20. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Az hogy te nem érzékeled nem biztos, hogy azt jelenti, hogy a másik két testvéreddel elégedettek, max. nem kötik az orrodra.

Beszélj velük, hogy egyetemre akarsz menni, kérd meg őket hogy téged is támogassanak aztán ha végeztél akkor költözz el. Addig is ha nem is sokkal de a rezsibe tényleg beszállhatsz ha szükség van rá, mert ez szép dolog lenne tőled és a szüleid is tuti értékelnék.

2017. aug. 20. 15:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Néha ki szoktam borulni de nem akarom túlzásba vinni.hiaba mondok bármit nem történik semmi változás
2017. aug. 20. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél? Az ne izgasson, hogy a testvéreid mit kapnak meg és mit nem, azt nézd veled hogy bánnak illetve ha szükséged van a segítségükre akkor próbálj meg te is nyújtani valamit cserébe.
2017. aug. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!