16 éves lány vagyok és a baráti társaságomból senki nem szűz csak én és emiatt gáznak érzem magam?
Figyelt kérdés
tényleg eddig nem is volt ugy igazán komoly kapcsolatom:0:(2014. szept. 24. 16:54
2/6 anonim válasza:
Fel kell ismerned, hogy nem azzal van a gond, hogy szűz vagy, hanem azzal, hogy emiatt hülyének néznek, ha esetleg szexuális jellegű témáról van szó. Mást nem tudok mondani, csak azt, hogy ne vedd magadra.
3/6 anonim válasza:
Te igazi ritkaság vagy :) Ne a divat után menj, hanem várd meg az igazit, és boldog leszel :)
4/6 anonim válasza:
"Te igazi ritkaság vagy :) Ne a divat után menj, hanem várd meg az igazit, és boldog leszel :)"
Úgy bizony!
De ha neked úgy tetszik rontsd csak el az életedet, feküdj le valakivel és akkor nem érzed majd magad gáznak.
Nem hogy gáz, de még idióta is vagy, hogy ilyet kérdezel.
Majd lesz, majd egyszer minden megtörténik, annál értékesebb vagy, minél tovább megtartod. Legalább egy komoly kapcsolatig. Anélkül ritkaszarság elveszíteni.
5/6 anonim válasza:
Mostanában beszélgettem volt kollégiumi szobatársammal
Azelőtt állandó esti téma volt a szex, stb...
Nos, bevallottuk egymásnak, hogy mindkettőnknel ott virított a szűzhartya.
Vedd azt is figyelembe, hogy hányan hazudhatják.
Csak emiatt ne ugorj fejest az ágyba valakivel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!