Valami jó tanács?
Engem jobban zavarna, hogy nem tart semerre se az életben. Valami lelki törés lehet benne, hogy mindig semmirekellő férfiakat választ magának, és nem tanul a hibáiból. A húgodat nagyon sajnálom, mert nem így kéne élnie az életét. Ha téged megviselt az abortusz, akkor szerinted őt nem? Neki pláne nem volt kellemes, de talán ez volt a "leglogikusabb" döntés ebben a helyzetben. A még logikusabb pedig az lenne, ha szeret szexelni, hogy gyógyszert szed vagy egyéb, más fogamzásgátló módszert talál ki magának. A fószerről is van nagyon "szép" véleményem, meg a nejének is, ha engedi, hogy a drága ura random nőket csináljon fel...
A nagyszülők miért nem beszélnek vele? Ki lenne az a családban/baráti körben, akinek a szavára adna?
Nem akartalak lefikázni😃
Örülök, hogy valaki 20 évesen már egyenesbe jött, én még nem, de nem is érezném magamat elég érettnek hozzá. Szimplán kíváncsi vagyok mit csináltok kinn. Ebbe semmi rossz indulatot nem szántam. Neked szerencséd volt, hogy találtál egy olyan személyt akivek te boldog vagy, ő sajnos még nem.
Még mindig tartom azt a véleményt, hogy a tesódnál anno valami törés volt, emiatt nem úgy alakult az élete, ahogy kellett volna.
Vagy 20 hozzászólást írtál, az mégsem derült ki, konkrétan mivel kapcsolatban kérsz tanácsot.
Szerintem csak idejöttél kipanaszkodni magadat és a húgodat szidni.
Igen, a húgod hibázott és felelőtlen volt. De könyörgöm, szerinted van értelme az életnek "becsúszott" gyerekként, akit a szülei sosem akartak, az apja születése elhagyta (és amit leírtál, azok alapján borzalmas ember), az anyja pedig nem tudta volna szeretni, és pénze sem lett volna normálisan felnevelni, stb... Mert ez a sors várt volna arra a gyerekre, ha a testvéred megszüli. Talán ebből most tényleg tanulni fog, ha elküldte azt a verset, őt is mélyen érintette a dolog.
És most lenne szüksége leginkább a családja támogatására. A testvériség arról is kellene, hogy szóljunk, hogy megbocsátjuk, ha a másik hibázik, és bármi történjék, kitartunk mellette. Nem arról, hogy a lehető legnehezebb élethelyzetben magára hagyod.
"Testvérem azt hazudta hogy zsarolta őt képekkel, én pedig ezért írtam annak az embernek, hogy szálljon le róla. Aki kommentet ír, legalább olvassa el,amiket eddig írtam. Nem fogom 100x leírni ugyanazt, ha valaki nem tud szövegérteni."
A 23-as válaszodban azt írtad hogy kiosztottad a pasit a fenyegetése miatt és utána is lefeküdt vele. Nem gondolod hogy ilyen szövegkontextusban a kijátszani szó nál ezt gondolja az olvasó, hogy ennek ellenére lefeküdt vele. És nem azt hogy hazudott. Bár én kiváncsi lennék hogy melyik fütyihuszár ne tagadná ezt a dolgot pláne ha baby maker tulajdonságai vannak a fószernek. Még mindig ugyanazon a véleményen vagyok mint voltam a pasi téged is szépen bemanipulált közvetetten.
Több nőt is felcsinált ergo mind érzelmileg labilis volt és a nővéred is mellette naív is. Az egyik válaszolónak teljesen igaza van van valami olyan dolog az életébe amiről se te sem a szüleid nem tudnak. Az meg hogy írt egy verset az a trauma feldolgozása miatt volt. Képzeld el ha még azt hitte hogy szereti is a pasit és gondolatban tervezett is vele elképzelte hogy hogy fogjs szeretni a gyerekét erre pont az ellenkezője történt, nem ismered a testvered lelkét nem tudom mi volt az a törés ami miatt ilyen felelőtlenül ugrott a védekezés nélküli szexbe. Képletesen igaza lett nem lehet gyereke mert el kellett vetetni. Honnan tudod hogy ő nem akar családot de az is elképzelhető h azert nem akar veletek élni külföldön mert nem akar senki terhére lenni.
Tehát egy szóban a testvéred érzelmileg labilis időszakát éli amit naivan kihasznaltak a pasijai.
Nagyon gyerek vagy meg te is 20 évesen ezért nem veszed észre a nyilvánvalót. És ezt sem sértésnek szántam. És nem kéne fikaznod a szerelmi eletet se a donteseit, neki egyelore nem jott ossze, hanem inkabb tamogatni kene nehogy lelkileg kesobb sajat maganak artson. Ahogy irtam az ordito jeleket csak edzre kene venni. Ahogy irsz a testveredrol olyan erzete van az egesznek hogy te egy senkihazinak tartod es megveted. Szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!