Valami jó tanács?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy 21 éves testvérem, aki nagyszüleimmel él, nincs se munkája, se iskolája. Saját akaratából. Na szóval terhes lett egy olyan hapsitól, aki 10x évvel idősebb, és családja van. Hazudott a testvérem mindenkinek erről a "férfiről", hogy már nincs köztük semmi. Nekem már van gyerekem és férjem is, külföldön élünk, a szüleim is. Felhoztuk őt karácsonyozni hozzánk, és 3 héttel azután árulta el hogy terhes. Hazavittük őt, a szüleim pénzén elvetette a gyereket stb... Azóta nagyon megváltozott a kapcsolat köztünk, nem tudok napirendre térni a felelőtlensége miatt, egy emberi életbe került. Engem nagyon érzékenyen èrint ez a téma mióta gyerekem van. Mi visszajöttünk, és ezután az eset óta nem tartom vele a kapcsolatot hiába keres, inkább vissza se írok neki, mert nagyon felzaklatott ez a dolog. Tudom az ő élete,stb...Aki teherbe ejtette hallani se akart róla, letiltotta minden platformon.2020. febr. 7. 14:27
21/51 anonymousreview60 válasza:
A húgod még nem felnőtt, mert az mentális állapot, érettség, ő csak nagykorú, ami a társadalomnak egy önkényes, kényelmes határ, ami után nem kötelező foglalkozni az embertárs milliónyi gondjával.
Felteszem a kérdést: A húgodat gyerekkorában abban a helyzetben látta pszichológus? Ha nem, akkor nem segítették, nem szerették eléggé a szülei.
22/51 anonim válasza:
Olvastam egy két választ. Akkor nem ő volt az első pasija, de nyilván akkor is a pasi ennyire volt korrekt mert asszony es valoszinuleg gyerek mellett annyi esze nem volt hogy gumit huzzon, te meg a hugodra haragszol mert naiv és mert meghozott egy tök érthető és logikus döntést. Elvetette a gyerekét. Ezek alapján aki nem tehet róla mert leteperték akarata ellenére arra is haragudnál mert elveteti a gyerekét. Vallásos vagy?
23/51 A kérdező kommentje:
Nem ő volt az első neki, és tudta hogy családos ember, más nőt is felcsinált már a családja mellett, és erről a testvérem is tudott. A pasit kiosztottam, hogy szálljon le a testvéremről,mert fenyegette őt képekkel. Ez előtt és ez után is lefeküdt vele nem egyszer. Kijátszott mindenkit, azt csinál amit akar, amikor baj van akkor meg elő áll, kell a lóvé. Ha meg leszarnánk őt, akkor hagyták volna a szüleim is hogy csináljon az életével amit akar, szülje meg a gyereket és légyen hajléktalan drogos.
2020. febr. 7. 16:15
24/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok abortusz ellenes, de érzékenyen érint a téma. Ha megerőszakolnak valakit az teljesen más tészta! Némelyik hozzászóló már nagyon el van tévedve könyörgöm 🤦♀️.
2020. febr. 7. 16:18
25/51 anonim válasza:
Akkor ezek szerint most adtál választ a kérdésedre és ezek alapján szégyen amiért így viselkedsz a testvéreddel. Te írtad a pasi kicsikart tőle képeket amivel sakkban tartotta, ergo amit kert csinálta hogy nehogy még jobban megszégyenüljön hiába tudta hogy milyen a pasi. Nagy nehezen sikerult kimasznia ezek szerint ebből te meg igy viselkedsz. Szép! Ahelyett hogy lelkileg támogatnád.
26/51 A kérdező kommentje:
De ha valakinek annyi esze sincs hogy védekezzen, akkor igen is megvetem!!! Legyen az szomszéd, ismeretlen, testvèr, barát,bárki.
2020. febr. 7. 16:19
27/51 anonim válasza:
Ezek alapján jogos volt az abortusz bocs! Te vagy eltévedve.
28/51 anonim válasza:
Te hulye vagy zsarolta a testveredet, manipulalta. Szoval meg van rolad a velemenyem. A pasinak kellett volna eszenek lennie hogy gumit huzzon. Ennyi!
29/51 A kérdező kommentje:
25# te hülye vagy!!! Mint írtam mindenkit kijátszott, szó se volt igazából képekről hazudott, értelmezz a sorok között. Nem vagyok kíváncsi már a válaszaitokra, érdemben nem tudtok válaszolni,csak a szülőt, testvért hibáztatni az igazi hibás helyett. Bravó👍
2020. febr. 7. 16:21
30/51 A kérdező kommentje:
Nem azzal van problémám,hogy elvetette a gyereket, hanem hogy ezt nem kellett volna ha felelősségteljes. Ez már 100x megtörténhetett volna, mert nem védekezik soha. Csak hál istennek eddig még "csak" egyszer .
2020. febr. 7. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!