Valami jó tanács?
Mindenki hibázhat...
Ne írd le a tesód, lehet, hogy most lenne rád a legnagyobb szüksége, te meg elutasítod... Őszintén szólva, én nagyon félnék, hogy most valami hülyeséget csinál magával, hiszen becsapta a pasija, te és a szüleitek elköltöztetek az országból, a gyerekét sem szülheti meg (biztos nem volt könnyű döntés neki!) ti lenézitek a történtek miatt, stb... Képzeld magad egy kicsit a helyébe...
(személy szerint ellenzem az abortuszt, de sajnos vannak helyzetek, amikor ez a legkisebb rossz)
Gyermekvállalás témakörben illetve abortusz ellenes csoportokban nagyobb támogatást kapnál. Nézd, igen, felelőtlen volt. De nem kell ez miatt undorodva beszélni, meg leírni. Mondom ezt úgy, hogy két vetélésen vagyok túl, és messze még, hogy újra várandós lehessek...
Vannak olyan nők, akik az abortuszt védekezés alternatívaként használják, és nem egyből a “kisebbségi, putris” kategóriára kell gondolni. Én is lenézem aki arra rohadt, hogy kiváltsa a gyógyszert, vagy gumit húzzon az ura f**ára, és a két-három meglévő gyereke mellett túl van 7-8 abortuszon. Ez gáz. A testvéred hibázott, de erkölcsileg mentse fel az, hogy ebben az élethelyzetben valóban ez volt a hosszútávon jó döntés: Neki is, a családodnak is, és az embriónak is.
Az már más kérdés, hogy felnőtt fejjel elhúzhatna tanulni vagy dolgozni, de nem ez volt a problémád. Szívesen.
Megértem, hogy ez felzaklat téged.
Ha tanácsolninlehet valamit, akkor az az, hogy ezt elmondod tesódnak is. Azaz, hogy nem azért nem beszélsz vele, mert „kitagadtad”, hanem mert érzelmileg megterhelő számodra, és nem tudod mit mondj.
Ihazándiból nem derül ki, hogy mit szeretnél. Szeretnéd helyrehozni, és szeretnéd, hogy újra egymás életének részei lehessetek?
Vagy tényleg kitagadnád?
Amúgy az biztos, hogy neki segítségre lenne szüksége, mert nem lát az életében semerre, eléggé céltalanul lebeg a semmibe. Csak hát igen... ezt neki is meg kell értenie, és neki kellene rájönnoe, hogy mit ia szeretne az élettől, illetve aztán neki kelleme kérnie és elfogadnia a segétséget.
Nem könnyű helyzet. Szóval döntsd el mit szeretnél, tűzz ki egy célt! Viszont tudd azt is, hogy nem te fogod őt megváltoztatni, hanem majd ő fejlődik akkor, ha azt magától belátja, szüksége van rá. És akkor lehet segíteni őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!