Valami jó tanács?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy van egy 21 éves testvérem, aki nagyszüleimmel él, nincs se munkája, se iskolája. Saját akaratából. Na szóval terhes lett egy olyan hapsitól, aki 10x évvel idősebb, és családja van. Hazudott a testvérem mindenkinek erről a "férfiről", hogy már nincs köztük semmi. Nekem már van gyerekem és férjem is, külföldön élünk, a szüleim is. Felhoztuk őt karácsonyozni hozzánk, és 3 héttel azután árulta el hogy terhes. Hazavittük őt, a szüleim pénzén elvetette a gyereket stb... Azóta nagyon megváltozott a kapcsolat köztünk, nem tudok napirendre térni a felelőtlensége miatt, egy emberi életbe került. Engem nagyon érzékenyen èrint ez a téma mióta gyerekem van. Mi visszajöttünk, és ezután az eset óta nem tartom vele a kapcsolatot hiába keres, inkább vissza se írok neki, mert nagyon felzaklatott ez a dolog. Tudom az ő élete,stb...Aki teherbe ejtette hallani se akart róla, letiltotta minden platformon.
2020. febr. 7. 14:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
28# te vagy a hülye, te barom!!
2020. febr. 7. 16:24
 32/51 anonim ***** válasza:
65%
Majd a második abortuszból már lehet tanulni fog. Ha nem abból, akkor a 3.-ból. Sajnos nem tudsz mit kezdeni vele,akinek 21 évesen nincs annyi esze,hogy védekezzen, annak valószínűleg nem is lesz később sem.
2020. febr. 7. 16:29
 33/51 A kérdező kommentje:
Végre valaki megérti🙏
2020. febr. 7. 16:30
 34/51 anonim ***** válasza:
38%
A vitatkozást meg értem csak az adminisztrátorokat nem miért pontoztak le pedig hasznosan és egyszerűen le írtam a választ jó kivánsággal eggyűtt.a mai világban a jó cselekedetért szenved az ember. Gratula
2020. febr. 7. 17:21
 35/51 anonim ***** válasza:
43%
Ezt is le lehet pontozni ám. Ha a tesomat fenyegeti egy rohadt perverz disznó kva képekkel akkor miért nem tett vagy tettél feljelentést miért vártátok a jó akaratot? Bár az ien embereket meg keresném személyesen.
2020. febr. 7. 17:24
 36/51 anonim ***** válasza:
56%

Lehet a második abortusza azért lesz mert megerőszakolják akkor nagyon fog tanulni belőle igaz és a testvére és a családja is. Tudod miért írtam hogy hülye vagy? Mert nem veszed észre hogy a testvérednek nahy szüksége lenne a segítségedre? Miért ment haza? Talán veszekedtetek? Az abortuszon? Mert ezt is el tudom képzelni. Még egyszer objektivan leirom, hogy mit írtál a pasi más lányokkal, nőkkel is megcsinálta ugyanezt, a pasi zsarolta, manipulálta. Én ilyenkor ültetném le a csaladtagokat a többi áldozattal való beszélgetésre. Sőt ezek alapján lehet az asszonyt is így szerezte manipulációval és zsarolással. Azért vagy butus mert ellököd magadtól a testvéred!

A barom voltam.

2020. febr. 7. 17:30
 37/51 anonim ***** válasza:
66%
Elnézést a vulgaritásért, de a ki a phaszt érdekel, hogy te kit vetsz meg, cicuka?
2020. febr. 7. 17:43
 38/51 anonim ***** válasza:
30%

Azok alapján amiket leírtál, nem veszed észre a jeleket, pedig kiáltanak, pedig saját magad írtad le!

Tudod a testvéredet gyűlölöd de az amit látsz az a pasi manipulációja. Ergo minden a képek, a mostani véleményed nem a testvéredről szól, hanem arról az egoista, nárcisztikus, manipulativ emberről, aki kihasználta testvéred naivitását. A testvéred a többi pasinál is naiv volt, fel lett világosítva, de nagyon gyerek volt akkor is és most is 21 éves, ahogy itt írták, még nem felnőtt érett ember, társadalmilag felnőtt, de társadalmilag csak, mikor a többi pasijával járt, ennél a pasinál viszont minden amit láttál az nem a testvéred, hanem a pasi, a pasi kivetítette a saját képét a testvéredre, és nagyon hatékonyan, mert téges is sikerült közvetetten bemanipulálnia, mert a testvéredet utálod nem azt a férfit aki több nővel is megtette ugyanezt.

Jó tanácsot szeretnél, akkor most jól figyelj!

Szeresd nagyon a testvéred és ne hagyd cserben egy vallási elképzelés miatt!

És próbáld megérteni igazán úgy ahogy van, mert szerintem lehet a felét se mondta el ennek az egésznek. Csak ez a jó tanácsom!

2020. febr. 7. 17:49
 39/51 anonim ***** válasza:
67%
*téged javítva
2020. febr. 7. 17:50
 40/51 anonim ***** válasza:
74%

"A pasit kiosztottam, hogy szálljon le a testvéremről,mert fenyegette őt képekkel."

Akkor most te is hazudtál?

Te magad írtad, hogy kiosztottad a pasit a zsarolása miatt.

Most meg azt írod, hogy a testvéred hazudott, de közbe a pasi más nőkkel is megtette ugyanezt.

Nem hibáztattam se a szüleidet, se téged, csak jeleztem, hogy a pasinak sikerült közvetetten téged is bemanipulálnia, pedig a testvérednek most nagy szüksége lenne a segítségedre.

Szép! Nem a lényeget veszed észre.

Hogy miért érint érzékenyen az abortusz téged most lényegtelen lenne, de valószínűleg ez a válasz nyitja, miért reagálsz így a testvéredre. Nem kéne kivetítened a saját testvéredre az ezzel kapcsolatos frusztrációdat.

2020. febr. 7. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!