Hogy segíthetnék? Vagy bármi tanács. Ez már szönyű
Van két 17 éves bátyám, ikrek. Elég rossz társaságba keveredtek az utóbbi 1 évben. Az anyukánknál élünk. Amikor egyszer felhozta az egyik barátját, hogy megismerjük minden rendben volt. Aztán szakítottak, mert a pasi megütötte az anyukámat. A bátyáim ekkor már rengeteget ittak, buliztak, és füveztek is. Elmentek a pasihoz, és félholtra verték... Testi sértésért kaptak felfüggesztett letöltendőt, ha jól tudom. Anyám kidobta őket, mondán ezek már nem az ő fiai, ha visszatérnek az ő fiai, hajlandó lesz őket visszafogadni. Ez kb 2 hónapja volt. Azóta az apánknál élnek. Nekem nagyon jó kapcsolatom volt velük, próbáltam rávenni őket, hogy hagyják abba, legalább próbálják meg, de semmi siker. Aztán 1 hónapja kaptak kábszer birtoklásért, a másik meg ittas vezetésért. Én itt akadtam ki, elmentem hozzájuk, és simán megöleltem őket, hogy jöjjenek vissza, mi visszafogadnánk őket, segítenék nekik. Elfogadták, azt mondták h másnap ott lesznek nálunk. Nem jöttek, elmentem hozzájuk. Meg akartam ölelni őket, erre megpofoztak és le.kur.vá.ztak. Én sírva fakadtam, és azt mondták menjek innen. Régen nem ilyenek voltak, én hogy tudnám visszahozni a régi, igazi énjüket?
15/L
Itt is leírom, mint privátban, nem tudod őket megváltoztatni, ők már nem a testvéreid.
Drogoznak, megváltoztak. Téged is simán megütöttek.
Nem fognak megváltozni, mert nem akarnak.
És ha tovább zaklatod őket, még hulla zsákban is végezheted valamelyik városi kukában.
KERÜLD EL ŐKET A SZARBA! MERT BAJOD LESZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!