Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy segíthetnék? Vagy bármi...

Hogy segíthetnék? Vagy bármi tanács. Ez már szönyű

Figyelt kérdés

Van két 17 éves bátyám, ikrek. Elég rossz társaságba keveredtek az utóbbi 1 évben. Az anyukánknál élünk. Amikor egyszer felhozta az egyik barátját, hogy megismerjük minden rendben volt. Aztán szakítottak, mert a pasi megütötte az anyukámat. A bátyáim ekkor már rengeteget ittak, buliztak, és füveztek is. Elmentek a pasihoz, és félholtra verték... Testi sértésért kaptak felfüggesztett letöltendőt, ha jól tudom. Anyám kidobta őket, mondán ezek már nem az ő fiai, ha visszatérnek az ő fiai, hajlandó lesz őket visszafogadni. Ez kb 2 hónapja volt. Azóta az apánknál élnek. Nekem nagyon jó kapcsolatom volt velük, próbáltam rávenni őket, hogy hagyják abba, legalább próbálják meg, de semmi siker. Aztán 1 hónapja kaptak kábszer birtoklásért, a másik meg ittas vezetésért. Én itt akadtam ki, elmentem hozzájuk, és simán megöleltem őket, hogy jöjjenek vissza, mi visszafogadnánk őket, segítenék nekik. Elfogadták, azt mondták h másnap ott lesznek nálunk. Nem jöttek, elmentem hozzájuk. Meg akartam ölelni őket, erre megpofoztak és le.kur.vá.ztak. Én sírva fakadtam, és azt mondták menjek innen. Régen nem ilyenek voltak, én hogy tudnám visszahozni a régi, igazi énjüket?

15/L

2017. márc. 7. 19:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Az egyik bátyám kapott felfüggesztett börtönbüntetést. A másik kórházban volt medence törés (?) meg talán borda törés. Onnam meg ment az elvonóra de onnan elszökött a részleteket nem tudom... Aztán feljöttek hozzánk éa bőgtek egy sort anyukámnak. Ő kinyitotta nekik az ajtót. Bejöttek, bementek a szobájukba. Aztán este is ott maradtak. Anyukám nagyon félt. És vele aludtam a kulcsrazárt szobájában. Aztán reggel már nem voltak ott a bátyáim. Elvittek mindent a szobájukból. Van egy malacperselye az anyukámnak amit még az apukájától kapott. Tele volt pénzzel. Rám akarta költeni majd amikor már egyetemre járunk... hát elvitték. Meg elvitték az összes evőeszközt. Írtak egy cetlit h ne keressük őket. De ha valami kell a közvagóhídnál vannak minden vasárnapon. De egyébként "a megyét járják"... Apám meg csak örül h az anyukám szenved...
2017. ápr. 29. 08:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem volt a legjobb dontes beengedni oket ezek utan,de mostmar keso banat :/ Az a baj hkgy
2017. máj. 4. 15:45
 23/25 anonim ***** válasza:
* hogy az ilyeneket nem hiszem hogy tudnatok bizonyitani(evoeszkozok,malacpersely) hogy ok vittek el,megha igazatok is van,ugy tagadnanak mint a vizfolyas!Soha de tenyleg soha tobbet ne engedjetek be oket,(esetleg ha kulcsuk van zarcsere).Kitartast kívánok nektek,rengeteget!Hihetetlen milyen elborult emberek vannak manapsag...
2017. máj. 4. 15:48
 24/25 anonim ***** válasza:
mi történt azóta, miért emelted ki a kérdést?
2018. márc. 24. 18:33
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem fognak megváltozni esetleg egy pszhilogusal beszélhetnének de nem hiszem hogy ők akarnák
2018. márc. 25. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!