Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy segíthetnék? Vagy bármi...

Hogy segíthetnék? Vagy bármi tanács. Ez már szönyű

Figyelt kérdés

Van két 17 éves bátyám, ikrek. Elég rossz társaságba keveredtek az utóbbi 1 évben. Az anyukánknál élünk. Amikor egyszer felhozta az egyik barátját, hogy megismerjük minden rendben volt. Aztán szakítottak, mert a pasi megütötte az anyukámat. A bátyáim ekkor már rengeteget ittak, buliztak, és füveztek is. Elmentek a pasihoz, és félholtra verték... Testi sértésért kaptak felfüggesztett letöltendőt, ha jól tudom. Anyám kidobta őket, mondán ezek már nem az ő fiai, ha visszatérnek az ő fiai, hajlandó lesz őket visszafogadni. Ez kb 2 hónapja volt. Azóta az apánknál élnek. Nekem nagyon jó kapcsolatom volt velük, próbáltam rávenni őket, hogy hagyják abba, legalább próbálják meg, de semmi siker. Aztán 1 hónapja kaptak kábszer birtoklásért, a másik meg ittas vezetésért. Én itt akadtam ki, elmentem hozzájuk, és simán megöleltem őket, hogy jöjjenek vissza, mi visszafogadnánk őket, segítenék nekik. Elfogadták, azt mondták h másnap ott lesznek nálunk. Nem jöttek, elmentem hozzájuk. Meg akartam ölelni őket, erre megpofoztak és le.kur.vá.ztak. Én sírva fakadtam, és azt mondták menjek innen. Régen nem ilyenek voltak, én hogy tudnám visszahozni a régi, igazi énjüket?

15/L

2017. márc. 7. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Elutasítottak szépen, majd csúnyán. Elmondták előttem is páran, mit nem értesz rajta hogy ne futkoss oda? Addig jársz oda míg bajod nem lesz. Ha drogosok akkor vannak drogos haverok is. Még rossz vége is lehet. Akár megverhetnek vagy megerőszakolnak. Ezek az emberek nem azok akikkel felnőttél. A drog nagy úr. Olvass utána. Szóval maradj a valagadon és majd csak lesz valami. Anyudnak meg igaza volt hogy ki.b.aszta őket. Mert ők vitték oda a drogost aki megütötte tehát a tesóid hibája is. Az erőszak meg nem megoldás. Amúgy meg hiába futkosol hozzájuk hülyék lennének hazamenni ahol szabályok vannak, ahol valamit csinálni is kell. Most élnek mint a kis királyok, pia , drog apuka meg éljenez meg finanszírozza hogy vissza vágjon anyátoknak. Sajnállak titeket anyuddal de állj le és hagyd őket. Addig amíg nem történik valami komoly addig, vagy akkor sem fognak tudni leállni. Sajnos ez van. Te ehhez kevés vagy hogy megold. Könyörögni meg nem kell nekik.
2017. márc. 7. 21:29
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

Én is kidobtam volna öket, mert nem vagyok kislány, hogy az én ügyeimet ök intézzék. Megütött, kidobtam, ezzzel vége, de ök halál piásan megverték.

Ez anyudnak is az utolso csepp lehetett a pohárban, és vszeg fél, hogy egyszer bedrogozva (vagy mert nem kapnak pénzt) nektek esnek - ami bizony simán előfordulhat.

Ja és tartsd távol tőlük magad, egyértelmű, hogy nem látnak szívesen.

2017. márc. 8. 08:28
 13/25 A kérdező kommentje:
Ma ott álltak a sulim előtt. Ezt mondták: Hogy vagy? (Ilyen rohadt lassan, mint ha most tanultak volna meg beszélni). Nincs egy kis kp-d, tudod kézpénz? Mondom h nincs. Idefigyelj (ez a másik) visszaadjuk kamatosan vagy h a fa.szba is. Adjál eter forintot. A bátyáid vagyunk nem olyan vészes. baz.dmeg, aggyá' mert tudod mi lesz! Mondom h nem. Erre elkezdik h kicsi hugii léccike. Naaa. Nem olyan sok az. Mondom h nem. Anyádnak akarunk virágot venni nőnapra. Rámordított. Ez már olyan 7:50kor volt. Ezért adtam nekik 1500ft-ot csak h menjenek már el. Mindenki megbámulta őket, sokan ismerték is őket, mert a unokatesómhoz sokszor jártak be ebbe a gimine. Ők egy másik gimibe jártak, amíg ki nem rugták őket. Anyukámnak elmondtam, és azt mondta h biztos nem neki akarnak virágot venni, hanem valami másra (gondolom drog) ra kellett a pénz. :( :(
2017. márc. 8. 15:12
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Na kislány, anyáddal együtt megemeled a valagadat és elmégy a rendőrségre. Távol tartási engedélyt kérsz a bátyáid ellen. DE HOLNAP!

Ha nem teszel semmit a következő az lesz, hogy tényleg megerőszakolnak, vagy valami. Vagy ha meglátod őket még egyszer a sulidnál, rendőrt hívsz!!!

Ez már nem játék. Nem normálisak!

2017. márc. 8. 17:51
 15/25 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Valószínűleg ez lesz, amit mondtál. Feljöttek h: Császtok szivik. Ma van a csajnap gondoltuk boldogat na! Anyu, kéne egy kis pénz kölcsönbe? Mondta anyu h bocsi fiúk de nem. Erre az egyik elkezdi ilyen pszihopatás hangon h: Tudom hol tartod a kést anya! A másik meg röhögve: Nyugi anyu csak hülyéskedik, kár volt megszülnöd is. És akkor egymásra néztek ilyen gyilkos fejjel. Aztán lepacsiztak. Na, anya engedj csak, bementek és elvitték a tejet(nem tudom miért) meg anyukám pénztárcáját a táskájából, ezt csak késöbb vettük észre. Anyukám beküldött. De én ott maradtam mögötte. Az egyikük odament az anyukámhoz, és úgy tett mintha puszit akarna adni, de csak az orrát ütötte meg az anyukámnak. Anyumnál betelt a pohár és roh.adtul megpofozta. Erre a bátyám kiakad. De a másik elvitte. És még visszaordítottak h ezt még megbánod, rühes ku.rva. Anyukám sír a szobájában, és nem enged be fél órája...
2017. márc. 8. 18:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hívd ki a rendőrséget mert kirabolták anyukádat és megfenyegették. Ez büntethető. Csak a börtön és az elvonó segít itt már semmi más. Ne sajnáld őket gondolj arra hogy ez az ő érdekükért van.
2017. márc. 8. 22:27
 17/25 A kérdező kommentje:
Kihívta anyukám az apám lakására a rendőröket. Ki is jött két pasas. Apám tegnap jött haza, de még nem járta a lakásán, felhívták h jöjjön oda. Ő azt mondta a bátyáim csak itt laknak, nem csinálnak semmit. Főként nem drogoznak és isznak ez aljas vádalom. Régebben kicsit elkanászodtak, de mostmár visszaállt a rend. Mindenféle hazugságot mondott h amajd mennek egyetemre ide meg oda. Ezt fogják dolgozni meg azt. Aztán meg azt mondták a bátyáim h ők nem lopták meg anyát és nem is fenyegették meg. Ők csak feljöttek és annyit mondtak h boldog nőnapot. A két csávót nem igazán érdekelte a dolog... Felvették a neveket, meg ilyeneket. Aztán azt mondták h majd értesítenek minket mindenről. Apám lepacsizott a bátyáimmal, akik vele tök jó fejek voltak. És annyit mondott anyumnak h: Ma takarodjál! Ők az én fiaim. Nekem azt mondta ha akarok ott maradhatok.. Azt mondtam hülye lennék... Szóval most reménykedünk h lesz valami fejlemény
2017. márc. 9. 16:44
 18/25 anonim válasza:
100%
Úristen ez szörnyű! De igazuk van az előttem lévőknek ez már túl megy minden határon!
2017. márc. 9. 20:01
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Van valami fejlemeny?Nagyon erdekel hogy ezeknek a szerencsetleneknek mi lett a sorsuk.....Neked es anyukádnak hatalmas kitartast!Es mindenkepp allj most anyukad mellett,el se tudom kepzelni mit elhet at..
2017. márc. 16. 22:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tartsd magad távol a testvéreidtől,és ne adjatok nekik pénzt,ha meg elveszik a pénzeteket,akkor vagy feljelentitek őket (megint),vagy nagyon elzárjátok a pénzt,amikor senki sincs a lakásotokban,zárjátok be a lakásotok ajtaját(ha náluk van a lákásotok kulcsa,új zárat csináltattok),és részt fogtok venni önvédelmi edzéseken.Koncentrálj a tanulásra!
2017. márc. 17. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!