Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyenkor mi van? Most komolyan.

Ilyenkor mi van? Most komolyan.

Figyelt kérdés

Szóval leszögezném hogy nem kell a negatív hangvétel. Köszcsi.

Szóval, 16 vagyok tachycardiás.. (gyors szívverés. Nekem 135/min felett szokott lenni)

A kardiológus azt mondta, hogyha rosszul vagyok akkor a kórház legyen az első irányom.

Egyik nap reggel rosszul lettem, vártam a soromra (vérvétel) és hirtelen rosszul lettem.. Ájulás tüneteit észleltem. Azután egész nap rosszul voltam. A koleszban szóltam.. Megmérték a vérnyomásom.. A pulzusom az egekben. A nevelők kihívták a mentőket. Anyukámék reggel tudtak bejönni.. Széjjel szidtak hogy mit képzelek magamrol hogy ezt csinálom, rángatom őket ide-oda stb.

Meg az orvosok nem találtak semmit. (hangsúlyozom 4 liter infúziót leküldtek egy este alatt és a betalocot kellett szednem ami egy lovat is kiüt) de semmi bajom..

Ilyenkor kételkedek magamban hogy valóban jó ötlet volt a kórházba mennem? Nem akarok rosszat a szüleimnek.. Sőt.. De nem tudom hogy jogos-e a felháborodásuk..

Ha rosszul leszek akkor inkább hallgassam el? Vagy ilyenkor mi legyen?.. Nagyon nem akarom őket rángatni, mert a kórház valóban nincs közel hozzánk (30km) és nincs sok pénzünk benzinre..

2019. máj. 27. 00:23
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

A béta blokkoló nem üt ki, tudom mert mozdonyt vezettem mellette... Ha nekem ideadjak akkor attól ugyan nem leszel bágyadt... De, van itt egy de... Magas pulzustol nem, vagy nagyon kis eséllyel szedelegsz, ahhoz minimum 200 fölötti kell, alkeszeknek ennyi 300as vernyomassal... Ha engem engedtek vezetni mozdonyt ezzel a problémával, akkor ugyan csak nem lehet beajulni sem a gyogyitól, sem a betegségtől... Nem vagy hipohonder figyelemhianyos? Csak kérdem, úgy fualatt.

Egyébként magas pulzusra nekem megoldás volt -15kg, valamint energiaital elhagyása.. Hopp már nem volt magas sem a pulzus sem pedig a vernyomas.

Mivel gizda vagy... Ezért egyél rendes kaját, ne cukros fosokat igyál, kajabol meg ne zsíros de tápláló legyen... Ja és mozogj.

2019. máj. 28. 00:41
 42/50 anonim ***** válasza:
38%
Szüleid pronyók, ennyi...
2019. máj. 28. 01:00
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

"nekem megoldás volt -15kg"

Ne mondj ilyet egy anorexiásnak, mert csak adod alá a lovat. 176 magasan 48 kiló, és nem iszik. Csoda, hogy még él.

2019. máj. 28. 06:15
 44/50 A kérdező kommentje:
Ember, nem tudokhízni mert vérszegény vagyok
2019. máj. 28. 09:41
 45/50 anonim ***** válasza:
57%
Azért vagy vérszegény, mert nem megfelelő dolgokat eszel Pont fordítva van a dolog mint ahogy mondod.
2019. máj. 28. 13:44
 46/50 anonim ***** válasza:
Meg akarsz gyógyulni a vérszegénységből?
2019. máj. 28. 16:17
 47/50 A kérdező kommentje:

Örököltem..

Persze hogy meg akarok, de eddig semmit sem tanácsoltak a dokik. Vashiányom kezelve lett. Arra mai napig szedem a gyógyszert. De nem tudom vérszegénységből hogy lehet kijönni..

2019. máj. 28. 16:48
 48/50 anonim ***** válasza:

Azt a dokit kérdezd, amelyik a vashiányra felírja a gyógyszert.

De addig is kezdjél el rendesen enni végre. És főleg igyál! Most! Legalább egy nagy pohár valamit...

2019. máj. 28. 18:28
 49/50 anonim ***** válasza:
19%
Mennyit ittál ma? És miket ettél?
2019. máj. 28. 22:00
 50/50 A kérdező kommentje:

Leírjam a napi étrendem? XD

Nem ittam sokat mivel mondtam hogy nem tudok

Kb 500 ml tea és víz

Megvolt a reggeli

Ebéd

Vacsi

Utána ittam egy kis tejecskét :D

XD

2019. máj. 28. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!