Mióta kiderült hogy meleg vagyok apám be van kattanva. Azzal fenyeget, hogy ha nem jelentkezem önként a honvédségbe, miután elvégeztem idén a közép sulit, akkor kitesz itthonról. Ezt komolyan gondolja vajon? 19f
13 éves voltam amikor elváltak anyuval, azóta engem és a húgomat ő nevelt, mert anyukám kiköltözött az államokba egy néger mérnökkel. Azóta 3x láttam, amikor itthon volt. Nem érdekeljük. Én sajnos meleg vagyok, és ezt titkoltam, de lebuktam, mert édesapám átnézte a telefonomat, amiről szintén én tehetek, mert megadtam a kódot neki, hogy tudjon telefonálni, mert a Vodafone kikapcsolta a telefonját, mert nem fizetett be egy csekket. Kiderültek a dolgok és nagyon kiakadt. Sosem vert minket, de most engem arcon vágott és nem szólt hozzám. Az ünnepek így teltek, a nagyszüleim nem tudták miért vagyok teljesen kikészülve, nem mertem elmondani. Majd ma, mint újév kezdeténél, odajött hozzám és „Békejobbot nyújtok feléd, de van egy feltételem”. És elkezdte magyarázni mit akar tőlem és hogy ha nem tesztem meg, akkor kitesz itthonról, nem mehetek egyetemre, nem támogat semmiben. De ha belemegyek és beszállok a honvédségbe, akkor a szolgálat után, majd segít nekem mindenben. De ez a feltétele… Mit tegyek? Ezt komolyan gondolja? Mondtam neki hogy jelenleg nem vagyok olyan fizikai állapotban, hogy felvegyenek, mert ott kemény teljesítmény kell és én abbahagytam a sportot 2 éve, de nem érdekli. Erre azt mondta, akkor ideje lesz elkezdenem edzeni… szerintetek csak a feldúltság beszél belőle, vagy komolyan gondolja? Az én érdekemben, mondja ő…még gondolkodom, hogy megmondom neki, hogy elmegyek egy pszichiáterhez a melegség miatt.
Tudom, hogy ez egy trollfészek, de kérlek ezt most vegyük komolyan, mert nem tudom hova forduljak! Komolyan, ha valaki segíteni tud bármilyen formában, akár skype-on vagy telegrammon is beszélhetünk.
Izé...mi itt a gond?
Annyit kötött ki, hogy legyél katona, és?
Bemész területvédelmisnek, 1 hónap laza kiképzés imitáció és utána évi 15 - 20 nap. Semmiség. Ennyit nem ér meg a családi béke? Ha nem, keress egy kant és költözz hozzá!
Most nyilván mindenki az apádat fogja szidni, mert nem fogadja el, hogy meleg a fia. Hát ez van. Ez az ő döntése. Nem akar a nagy elfogadó csoportba tartozni, hanem azt mondja amit komolyan is gondol. Nem akarja, hogy a fia meleg legyen (gondolom ő durvábban fogalmazott) és bizony megteheti azt is, hogy amint befejezted a sulit, kitehet a lakásából. Végül is 18 évesen felnőtt ember leszel. Szavazhatsz, vehetsz alkoholt, cigit, stb. Nem köteles támogatni tovább. Neked is jogod van melegnek lenni, és úgy élni az életed ahogy te szeretnéd. Ha nem tudtok kompromisszumot kötni, akkor érettségi után menj dolgozni. Majd bérelj egy szobát, és boldogulj.
Sok fiatal elfelejti, hogy az apád generációja még úgy nőtt fel, hogy nem volt minden második fiú meleg, és aki az volt, az is ki volt közösítve. Nem akar ilyen életet a fiának..
Van majdnem egy éved pénzt gyűjteni diákmunkából. Beiratkozol egyetemre
Kollégiumi elhelyezést kérsz
Igényled saját jogon a családit
Beperled a szüleid rokontartásért
Felveszed a diákhitelt
Végigdolgozod az egyetemi éveket diákmunkán
És boldogan élsz tovább
Ennyi
Nem kell homofób idióták zsarolásának engedni
Mond neki, hogy megvaltoztal és nem érdekelnek a fiúk. Szerezz egy csajt.
Vagy egy kis izmot a seregben felpakolsz és a melyvizben a cápák között hagyod magad kicsit kihalaszni.
Elég tájidegen valakit a seregbe küldeni Magyarországon. Nincs szerintem semmi presztízse. Benn vagy tucat csávóval. Jobbat nem is akarhatna az öreg.
Odaadod a telefont a személyes profiloddal??!! Na ne. Alap hogy vendégfiokkal kapja meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!